Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania anunta Roadshow-ul IS ELKO 2014

05 Iunie 2014



ELKOTech Romania organizeaza in perioada 23 mai – 13 iunie Roadshow-ul „IS ELKO 2014 - Idei si Solutii” in mai multe orase importante din tara.


In stransa colaborare cu producatori de renume si luand in considerare tendintele de cloud computing, Big Data Analytics, aplicatii digitale, mobilitate si securitate, ELKOTech Romania isi propune sa prezinte cele mai noi solutii, tehnologii, produse si servicii care aduc valoare partenerilor ELKO si ii ajuta sa raspunda mai bine provocarilor si cerintelor pietei.


Pentru evenimente au fost pregatite sesiuni interactive de prezentari si de conceperi de solutii. Vor fi dezbatute subiecte legate de arhitectura si tehnologiile folosite in prezent in solutii si proiecte. Pe langa temele legate de servere, networking, cablare si supraveghere video vor fi abordate si subiecte noi, legate de infrastructuri civile si industriale, aplicatii si automatizari, control si monitorizare energetica.


Evenimentele se adreseaza firmelor cu profil de integrator de sisteme: persoane de decizie din departamentele de vanzari, solutii, proiecte, tehnic. Din partea ELKOTech vor participa membrii echipelor de solutii si product management, alaturi de reprezentanti ai producatorilor invitati: ACTi, Allied Telesis, APC by Schneider Electric, ATEN, Axis Communications, Bitdefender, Fujitsu, Linksys, QNAP, Supermicro.


„In cadrul ‘IS ELKO 2014 - Idei si Solutii’ mergem in orase importante din tara, cu o echipa extinsa, compusa din membrii departamentelor de Solutii si de Product Management, pentru a prezenta partenerilor din regiune cele mai noi solutii, produse si tehnologii din oferta ELKO. Acest roadshow reprezinta un demers firesc, rezultat din angajamentul nostru ferm in zona suportului pentru proiectele realizate de partenerii nostri. Beneficiem de implicarea unor producatori importanti, carora le multumim si pe care ne bucuram sa ii avem alaturi de noi”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.


Urmatoarele orase pe harta roadshow-ului sunt Timisoara (5 iunie) si Bucuresti (13 iunie), pana acum fiind organizate evenimente la Cluj si Brasov.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite