Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

O echipa de studenti romani in finala Imagine Cup

05 Iunie 2014Microsoft a anuntat cele 35 de echipe finaliste ale celei de-a XII-a editii Imagine Cup, etapa globala, ce va avea loc in Seattle, SUA, in perioada 29 iulie-2 august. Studentii vor concura in cadrul categoriilor Innovation, Games si World Citizenship pentru o sansa de a castiga 50.000 de dolari si o experienta de tip boot-camp pentru a-si dezvolta proiectele mai departe. Echipele castigatoare ale celor trei categorii vor beneficia de mentorat si sustinere in dezvoltarea proiectului propriu din partea Microsoft si a expertilor din industrie din cadrul Microsoft Ventures, Microsoft YouthSpark si PAX.


Cele 35 de echipe finaliste au devansat 150 de echipe participante in etapele regionale din intreaga lume si se vor prezenta in fata juriului cu proiecte cu un mare potential de business, acumuland cunostinte, dezvoltandu-si abilitatile tehnice si avand ocazia de a castiga premii in valoare de 1 milion de dolari.


Echipa SMT din Cluj-Napoca reprezinta Romania in sectiunea World Citizenship cu proiectul sMilestone.
Scopul principal al aplicatiei lor este de a oferi o modalitate flexibila, profesionista si distractiva de a mentine programul de exercitii de recuperare a pacientilor, fara efectele psihologice negative intalnite in salile de recuperare fizica.


La finala globala din data de 1 august, finalistii isi vor prezenta proiectele in fata membrilor juriului format din Satya Nadella, CEO Microsoft, Hadi Partovi, Co-Fondator Code.org, Erik Martin, General Manager Reddit, precum si alti reprezentati din industria IT.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite