Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Peste 50 de tineri au participat la Enterprise You

05 Iunie 2014



Akcees și Rompetrol organizează împreună două noi ediţii ale programului de training Enterprise You, dedicate de această dată studenților Universității Ovidius din Constanţa (5-6 iunie) și Universității Petrol şi Gaze din Ploieşti (12-13 iunie). Programul susține acumularea de noi competențe și abilități în domenii precum branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, utilizând o abordare interactivă. În cele două zile de training, studenții vor parcurge 11 module diferite care îi vor ajuta să acumuleze abilităţi relevante pe piaţa muncii şi competenţe cheie pentru dezvoltarea profesională.


La finalul săptămânii, 30 de tineri vor descoperi cum îşi pot transforma pasiunea în carieră participând la Enterprise You, program de training pan-european organizat de Akcees în Constanţa cu sprijinul Rompetrol. Înscrierile pentru ediţia care va avea loc în Ploieşti pe 12 şi 13 iunie continuă până sâmbătă, 7 iunie, iar aplicaţiile se realizează completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop


Noţiunile teoretice vor fi puse în practică prin aplicaţii şi jocuri interactive, iar participanţii vor lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, PR Manager How to Web & TechHub Bucharest, şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu. Daniel Dragomir (Co-Fondator & CEO TechHub Bucharest), Giani Kacic (CFO Rompetrol Rafinare) şi Laurenţiu Coltănel (Director General Rafinăria Vega Ploieşti) sunt invitaţii speciali care vor fi alături de tineri pentru a oferi sfaturi din propria experienţă şi a le răspunde la întrebări.


cu experienţă în vânzări, marketing şi managementul proiectelor, Daniel Dragomir este Co-Fondator şi CEO TechHub Bucharest, primul spaţiu de co-working din România adresat exclusiv profesioniştilor în tehnologie, parte a reţelei globale TechHub. În mai puţin de un, TechHub Bucharest a devenit centrul comunităţii tech şi a adus în faţa audienţei nume mari în domeniul tehnologiei la nivel mondial în cadrul evenimentelor organizate periodic.
CFO al Rompetrol Rafinare, Giani Kacic este responsabil de strategia financiară şi supravegherea operaţiunilor financiare zilnice ale celei mai mari rafinării din România. Colaborarea sa cu Rompetrol a început în mai 2003, timp în care a ocupat diferite poziţii (Financial Controller RomOil, CFO al Business Unit-ului Rafinare şi Petrochimie, Manager de proiect pentru implementarea SAP ERP).
Laurenţiu Colțănel este directorul general al Raginăriei Vega Ploieşti, fiind responsabil de coordonarea activităţii de producţie, a diversificării gamei de produse, precum şi de coordonarea proiectelor de investiţii şi supervizarea operaţiunilor financiare. Laurenţiu s-a alăturat Rompetrol în 2005 după absolvirea Universităţii Petrol şi Gaze din Ploieşti.


Dezvoltat de 7 organizaţii europene în cadrul EU Enterprise Partnership, Enterprise You este un program de training care ajută participanţii să acumuleze competenţe şi abilităţi cheie pentru dezvoltarea lor profesională şi îi învaţă cum să îşi dezvolte pasiunile într-o carieră de succes.


Peste 50 de tineri au participat la cele două ediţii Enterprise You organizate până acum în România, iar programul a dezvoltat o comunitate de peste 500 de alumni la nivel european. După absolvirea acestuia, participanţii ediţiilor din Constanţa şi Ploieşti se vor alătura la rândul lor acestei comunităţi şi vor putea astfel să interacţioneze în mod direct cu alţi tineri cu preocupări şi pasiuni similare şi să beneficieze de acces la resurse de învăţare relevante pentru dezvoltarea lor profesională.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite