Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Axis Communications incheie un parteneriat cu Bentel Sistem

06 Iunie 2014



Axis Communications, lider mondial in solutii inteligente de supraveghere video IP, anunta semnarea parteneriatului cu Bentel Sistem, distribuitor de echipamente de securitate cu peste 15 ani de experiența.


„Strategia noastra pentru Romania are in vedere un model de distributie echilibrat, cu un distribuitor orientat IT si un distribuitor specializat in securitate. Superioritarea tehnologica Axis Communications combinata cu puterea organizationala a companiei Bentel vor conduce la implementarea unor solutii de securitate avansate, potrivite fiecarui scenariu de utilizare”, a declarat Anna Forsberg, Director Regional Europa de Est Axis Communications.


Reprezentanta Axis a subliniat ca, de altfel, modelul de business al companiei reprezinta principalul diferentiator in piata.
„Nu vindem decât prin canalul de distribuție propriu, iar unul dintre punctele noastre forte sunt parteneriatele de lunga durata”, a adaugat Anna Forsberg.


Ca urmare a acestei colaborari, companiile care implementeaza proiecte de securitate si integratorii pot avea acum acces si mai facil la cele mai performante produse si tehnologii Axis.


„Parteneriatul cu Axis este o realizare cu care ne mândrim. In prezent avem 30 de angajați si vrem să ajungem la 50 de angajați în 2 ani. În 2014 am deschis un nou sediu la Cluj”, a declarat Laurentiu Stirban, Bentel Sistem.


Cele doua companii vor organiza pentru partenerii lor sesiuni de training Axis Academy. Astfel, specialistii tehnici vor fi pregatiți pentru a putea raspunde tuturor cerințelor venite de la clientii finali in diferite tipuri de proiecte, precum supravegherea unui oras sau a magazinelor tip retail.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite