Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

TotalSoft are un nou director de vânzări

11 Iunie 2014



TotalSoft, companie cu proiecte în 28 de ţări din SUA, Europa, Africa și Orientul Mijlociu, a anunțat recrutarea lui Hans Kort în funcția de International Sales Director. Kort are o experiență de 20 ani în domeniul vânzărilor de soluţii IT, dobândită în companii internaţionale precum Microsoft, ReadSoft sau HP, unde a deținut funcții de management la nivel regional și global.

Prin această mutare, TotalSoft vizează dezvoltarea strategiei internaționale în direcția creșterii portofoliului de conturi multinaționale și atragerii de proiecte globale. Pe termen mediu, compania are în plan creșterea veniturilor din proiectele internaționale la 50% din cifra de afaceri și dublarea numărului de companii care au declarat Charisma soluție standard de grup. La momentul actual, proiectele externe generează 27% din veniturile companiei, verticalele cele mai puternice în afara țării fiind servicii financiare, medical, servicii, oil&gas şi telecom.

„Prin atragerea lui Hans Kort în echipa de vânzări ne consolidăm poziția în piața internaționala și completăm echipa de management cu persoane care aduc perspective noi asupra afacerii TotalSoft. Hans are atât o experiență semnificativă în managementul vânzărilor la nivel internațional, cât și o mare capacitate de înțelegere a diferențelor sociale și culturale, lucrând de-a lungul carierei sale în mai multe țări, cum ar fi Olanda, Rusia și Suedia“, a declarat Brândușa Fecioru, HR Manager TotalSoft.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite