Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Costin Matache este noul director general Ymens

11 Iunie 2014



Ymens a anunțat numirea lui Costin Matache în poziția de Director General. Începând cu data de 2 iunie, Costin Matache este responsabil de dezvoltarea strategică și operațională din cadrul Ymens, având ca principal obiectiv consolidarea poziției companiei de lider local pe piața de cloud din România. Matache va coordona totodată implementarea strategiei de cloudsourcing în deservirea IMM-urilor, companiilor mari și instituțiilor publice prin soluții cloud moderne și servicii adiționale şi va continua astfel dezvoltarea portofoliului de soluții în scopul extinderii companiei atât la nivel regional, cât și local. Un obiectiv important îl va reprezenta și accesarea de noi oportunități la nivelul administrațiilor publice prin intermediul soluțiilor de cloud guvernamental. „Sunt încântat să mă alătur echipei Ymens și să contribui astfel la realizarea obiectivelor ambițioase de business ale companiei, precum și la dezvoltarea unui domeniu IT dinamic, cu impact puternic în ecosistemul de afaceri românesc“, a declarat Costin Matache, noul director general Ymens.

Costin Matache are o experiență de peste 12 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum IBM sau ING România. În ultimii 7 ani, Costin și-a dezvoltat cariera în cadrul IBM România, unde a evoluat în diferite poziții de management la nivel local și regional, de la Core Consulting Leader sau Global Business Services Leader până la poziția de Application Management Services Leader pentru Europa de Sud-Est.
Odată cu transformarea Ymens în broker de cloud din România, Bogdan Balaci acceptă începând cu data de 16 iunie o nouă oportunitate profesională într-o nouă industrie dinamică și cu potențial de creștere în regiune.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite