Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

S-a intamplat la Ziua Comunicatiilor

26 Mai 2004



Ziua ComunicatiilorZiua Comunicatiilor, unul dintre cele mai bine cotate evenimente din industria telecom a reusit in opt ani sa devina o adevarata radiografie a pietei. Daca ai ratat toate evenimentele din cursul anului sau daca ai fost izolat o perioada indelungata poti recupera totul la evenimentul Agnor-Expotek. Cine conteaza pe aceasta piata este la Ziua Comunicatiilor, daca nu cu o prezentare in plen, macar printr-o prezenta in sala si ma refer atat la operatori, cat si la furnizorii de echipamente sau solutii. MCTI, ANRC, parlament, operatori, furnizori, ISP, CATV, toata piata este prezenta cu cele mai noi oferte. Singura companie nontelecom prezenta a fost Microsoft,dar compania americana interactioneaza cu tot ce inseamna economie.


Anul acesta tematica propusa spre dezbatere a vizat:


1. Lansarile strategice in Romania, cu particularizarea evolutiei industriei IT&C la nivel mondial structurata anual la CeBit, Hanovra–forumul tehnologic cel mai competent.


2. Selectia riguroasa a proiectelor nationale la un standard valoric peste nivelul comercial protocolar al acordarii de premii anuale.


3. Intalnirea la nivel maxim a decidentilor si specialistilor din toate categoriile industriei telecom, cu cei din ramurile economiei nationale.


4. Survey sintetic al pietei telecom din Romania pentru toti investitorii strategici.


5. Rezultatele primului an al procesului de deschidere a competitiei in telecomunicatii.


6. Analiza eficienta pentru realizarea aliantelor de business.


7. Validarea tehnologiilor mondiale aplicabile pentru realitatea si cerintele pietei locale.


8. Afisarea in premiera a companiilor emergente, cu predictia unei ponderi semnificative in piata pentru urmatorii ani.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite