Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Oracle achizitioneaza LiveLOOK si MICROS Systems

01 Iulie 2014



Oracle a anuntat semnarea unui acord de achizitionare a LiveLOOK, un furnizor de top de tehnologie colaborativa de navigare online si folosire in comun a monitoarelor in timp real.
Solutia cloud LiveLOOK de navigare colaborativa le permite furnizorilor de servicii si suport, precum si agentilor de vanzari sa lucreze impreuna cu clientii si sa foloseasca resurse vizuale comune pentru a-si ghida consumatorii in medii web si mobile, pentru a rezolva in mod eficient diverse situatii si pentru a imbunatati calitatea deciziilor de cumparare.


Oracle are peste 100 de clienti globali care folosesc tehnologia de navigare online colaborativa a LiveLOOK, ca parte integranta din oferta Oracle Service Cloud.
Impreuna, Oracle si LiveLOOK vor ajuta organizatiile moderne de suport sa intre in contact cu clientii prin canale web si mobile, marind nivelul de satisfactie al acestora precum si veniturile si eficienta agentilor. Oracle Service Cloud face parte din Oracle Customer Experience Cloud, care include sectiunile de comert, vanzari, medii cloud sociale si de marketing, si asigura o experienta integrata si impecabila, de la primul contact pana la finalul ciclului de relationare cu fiecare client.
Clientii LiveLOOK vor beneficia de o legatura si mai eficienta cu suita Oracle Service Cloud si cu intreg portofoliul de solutii pentru interactiunea cu clientii, fara nicio intrerupere in functionarea solutiei lor actuale. Clientii Oracle Service Cloud care folosesc in prezent LiveLOOK vor putea de asemenea sa beneficieze de una din cele mai noi capabilitati de navigare in comun a LiveLOOK, ca parte integranta a upgrade-ului standard al Oracle Service Cloud.


Oracle a anuntat, de asemenea, acordul definitiv de preluare a MICROS Systems, Inc., un furnizor de solutii integrate software si hardware pentru industria ospitalitatii si cea a comertului cu amanuntul, pentru suma de 68 USD per actiune, in numerar. Tranzactia este evaluata la aproximativ 5.3 miliarde USD; sau 4.6 miliarde USD net in numerar catre MICROS.


Tehnologiile cloud, mobile, retelele sociale, Big Data si internetul obiectelor au un impact din ce in ce mai mare in fiecare industrie, incurajand companiile sa se modernizeze pentru a fi competitive. Preluarea MICROS extinde oferta Oracle prin combinarea aplicatiilor specifice industriilor mentionate, cu portofoliul business de aplicatii, tehnologii si solutii cloud al Oracle. Impreuna, Oracle si MICROS vor ajuta hotelurile, restaurantele si retailerii sa isi accelereze inovatia, sa isi transforme companiile si sa isi satisfaca fiecare client cu solutii complete, deschise si integrate.
Consiliul director al MICROS a aprobat in mod unanim aceasta tranzactie, care urmeaza sa fie finalizata in a doua jumatate a anului 2014, dupa oferta facuta pentru o majoritate a actiunilor publice ale MICROS si pentru actiuni care reprezinta stimulente sau premii sub forma de capital investit, in cadrul ofertei de preluare, precum si dupa obtinerea unor aprobari legale si indeplinirea altor conditii obisnuite de preluare.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite