Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

Western Digital lanseaza My Book Duo

01 Iulie 2014



WD, o companie a Western Digital, lider mondial in materie de solutii de stocare, anunta lansarea My Book Duo, cea mai noua solutie de stocare desktop.


Dedicat segmentului SOHO, My Book Duo foloseste doua hard disk-uri care permit configuratii RAID; conectarea la PC se realizeaza prin intermediul USB 3.0. Prin folosirea a doua hard disk-uri capacitatea de stocare este una extinsa si vitezele de transfer sunt net superioare comparativ cu solutiile single-drive. Modelul este disponibil in variante de 4 TB, 6 TB si 8 TB.
My Book Duo vine insotit si de un software gratuit ce permite realizarea de backup-uri cu stocare locala sau in cloud, pentru o protectie sporita a datelor.


„Pentru realizatorii de continut si pentru toti cei care detin o cantitate mare de date, My Book Duo reprezinta o modalitate rapida si fiabila de a stoca toate datele intr-o singura locatie. Solutia de stocare WD permite utilizatorilor sa-si protejeze datele cu back-up, parole si criptare. Cele doua hard disk-uri WD Red integrate de solutia My Book Duo ofera viteze de transfer superioare si capacitate de stocare extinsa. Aceste doua caracteristici recomanda produsul ca fiind cea mai buna solutie de stocare desktop pentru librariile digitale de date”, spune Jim Welsh, Executive Vice President al Content Solutions si Worldwide Sales.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite