Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Mio Technology lanseaza in Romania noua gama de GPS-uri Spirit

01 Iulie 2014



Mio Technology lanseaza noua gama de echipamente GPS, Mio Spirit 2014. Toate dispozitivele noi sunt echipate cu serviciul de actualizare gratuita a hartilor, Lifetime Map Update (LMU), care permite clientilor sa beneficieze de pana la 4 actualizari pe an, pe toata durata de viata a GPS-urilor.


Noua gama Spirit 2014 include 7 modele: Mio Spirit 4900 LM, Mio Spirit 4950 LM, Mio Spirit 4970 LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alaturi de Mio Spirit 6900 LM, Mio Spirit 6950 LM, Mio Spirit 6970 LM si Mio Spirit 6970 LM Truck (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).


„Seria Mio Spirit 2014, cu cele 7 modele disponibile, acopera o multitudine de nevoi ale soferilor, fiind in acest moment cea mai extinsa gama de dispositive GPS existenta pe piata. Functionalitatile pe care le ofera, de la asistenta in gasirea unui loc de parcare la TMC, informatii din trafic sau redarea de continut multimedia, fac din noile dispozitive instrumente perfecte pentru calatorii fara surprize. In plus, toate modelele includ actualizari gratuite ale hartilor pe viata”, a declarat Mariusz Manowski Director General CEE Mio Technology.


Serviciul „Lifetime Map Update” ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si actualiza gratuit hartile pe toata durata de functionare a GPS-urilo Mio, fara niciun cost suplimentar. Utilizatorii vor primi cele mai recente harti, updatate de 4 ori pe an, astfel incat vor fi mereu la curent cu noutatile din trafic si nu vor avea surprize neplacute.


Functia „IQ RoutesTM” foloseste o baza de date cu informatii preluate de la milioane de soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat utilizatorii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient in orice moment al zilei. In acelasi timp, modulul perfectionat „LearnMe Pro” monitorizeaza si retine stilul de condus al utilizatorului, oferind rute personalizate in functie de preferinte. Totodata, soferii pot vizualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai usoare sau economice, acestia avand optiunea de a selecta ruta care se potriveste cel mai bine fiecarei situatii.


Toate dispozitivele din gama Mio Spirit 2014 dispun de functia de "Asistenta la parcare", GPS-urile afisand automat o lista de parcari disponibile, pe o raza de 1 km in jurul destinatiei. In plus, toate GPS-urile Mio Spirit 2014 ofera asistenta pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D, ghidare in tuneluri si informatii despre rutele selectate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite