Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Notebooks >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noilor laptopuri Lenovo FLEX 2

01 Iulie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea noilor laptopuri Lenovo FLEX 2. Disponibile in variante cu ecrane de 14” si 15,6”, noile laptopuri convertibile Lenovo FLEX 2 atrag atentia prin rotatia de 300° de la modul laptop la modul stand si prin tastaturi iluminate optionale, elemente ce completeaza look-ul atractiv al dispozitivelor.


Laptopurile impresioneaza prin imaginile clare datorita ecranului wide full HD luminos, cu rezolutie 1920x1080 pixeli. Utilizatorii pot opta pentru placi video NVIDIA GeForce pe modele ce integreaza cea de-a patra generatie de procesoare Intel Core i7, pentru o experienta de divertisment impresionanta, cu jocuri si clipuri video ce ruleaza fluid si rapid.


Echipate cu tehnologia Dolby Advanced Audio v2, laptopurile FLEX 2 redau prin boxele stereo sunetul din filme, jocuri sau muzica cu mai multa putere, claritate si cu mai putine distorsiuni.


FLEX 2 ofera o experienta superioara comparativ cu modelele anterioare datorita unui numar de imbunatatiri in zonele de procesare, stocare si memorie. Pentru procesare rapida si eficienta, laptopurile FLEX 2 ofera o selectie de procesoare Intel, trei optiuni diferite de stocare – HD-uri de pana la 1 TB, stocare SSHD hibrida sau stocare pe SSD-uri de pana la 256 GB – totul completat de o autonomie extinsa.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite