Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Catalina Dodu preia conducerea operatiunilor Atos in Romania

01 Iulie 2014Compania franceza Atos, unul dintre cei mai puternici integratori IT din lume, cu afaceri de peste 8,6 miliarde de euro in 2013 si prezent in Romania inca din 2011, a numit-o recent pe Catalina Dodu in functia de Country Manager. In Romania, business-ul Atos s-a ridicat la peste 24 de milioane de euro si numara in prezent peste 900 de angajati, in 3 centre, la Bucuresti, Brasov si Timisoara.


In calitate de Country Manager, Catalina Dodu va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, care presupune incheierea de parteneriate strategice cu companii importante din domeniul IT si extinderea portofoliului de clienti.
„Preluarea operatiunilor Atos IT Solutions and Services din Romania reprezinta rezultatul unei cariere de peste 7 ani in cadrul companiei, iar aceasta numire ma onoreaza. Pe viitor, date fiind competentele interne foarte ridicate, imi propun dezvoltarea unui portofoliu solid de solutii si servicii de business pe plan local, care sa raspunda cerintelor de mobilitate, virtualizare, securitate si externalizare, acestea fiind directii de business cheie pentru noi”, a declarat Catalina Dodu.


Cu o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea de proiecte complexe IT, anterior numirii in functia de Country Manager, Catalina Dodu a condus divizia System Integration din cadrul Atos International, iar inainte, aceasta a fost Director of Product Management in cadrul dezvoltatorului de solutii de securitate Bitdefender.


Catalina Dodu detine o diploma in Economie de la Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, precum si o diploma de master in domeniul Managementului de Proiecte IT. In iulie 2007 a absolvit si Programul MBA Romano-Canadian.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite