Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BRINEL, partenerul anului pentru Microsoft Romania in 2014

01 Iulie 2014



Compania BRINEL a fost desemnata Partenerul Anului pentru Microsoft Romania, datorita excelentei sale activitati pe plan national. Aceasta recunoastere se atribuie celor mai importanti parteneri la nivel global, care au demonstrat excelenta in inovare si implementare de solutii bazate pe tehnologii Microsoft. Premiile au fost impartite in mai multe categorii, iar castigatorii au fost alesi din peste 2.800 de participanti, din 117 tari.
„Microsoft reprezinta un partener strategic de peste 15 ani, iar aceasta recunoastere vine ca o incununare a investitiilor facute. Acum ne folosim expertiza dobȃndita de-a lungul timpului pentru a face fata provocarilor prezentului, intr-un mediu de afaceri extrem de competitiv. Pentru ca am reusit sa avem solutii curajoase si competente de top, clientii ne-au apreciat si ne-au rasplatit cu increderea lor, iar parteneriatul cu Microsoft a intrat intr-o faza mai matura, a excelentei. Fara a fi o coincidenta, in ultimele 12 luni, dintre partenerii nostri strategici, Microsoft a reusit sa treaca pe locul intai”, a declarat Marcel Borodi, CEO Brinel.


Acest premiu reprezinta recunoasterea eforturilor continue si a succesului pe care BRINEL l-a obtinut pe plan national, demonstrȃndu-si capacitatile inovative si impactul la nivel de afaceri, cu un grad ridicat de satisfacere a nevoilor clientilor.


„Suntem incȃntati sa acordam companiei BRINEL din Romania titlul de Partenerul National Microsoft al Anului. BRINEL a conferit o valoare de exceptie clientilor nostri comuni si reprezinta un exemplu remarcabil in privinta calitatilor pe care noi consideram ca trebuie sa le aiba cei mai straluciti parteneri Microsoft”, a declarat Phil Sorgen, vice-presedinte corporativ al Worldwide Partner Group, Microsoft Corp.


Premiile Partenerul Microsoft al Anului recompenseaza acei parteneri Microsoft care au dezvoltat si oferit solutii Microsoft de exceptie pe parcursul anului trecut.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite