Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic a devenit distribuitor pentru BUFFALO si Kofax

01 Iulie 2014



OMNILOGIC anunta incheierea a doua contracte de distributie cu BUFFALO TECHNOLOGY, lider mondial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de solutii de stocare si solutii wireless si Kofax, unul dintre principalii furnizori de aplicaţii inteligente care simplifică activităţile critice (numite de Kofax "First MileTM") aferente interacţiunilor cu clienţii.


Noul parteneriat ii va permite lui Omnilogic sa ofere premiata gama BUFFALO de produse de stocare si de produse wireless catre vasta sa retea de distributie.


„Colaborarea cu Omnilogic si acoperirea teritoriala a mai multor piete (România, Serbia, Croatia si Slovenia), vor reprezenta noi oportunităti pentru BUFFALO si, de asemenea, va ajuta mai multi retaileri si revanzatori sa beneficieze de portofoliul extins de produse de la BUFFALO”, a declarat Vali Gaitan, Regional Sales Manager Omnilogic.


„Prin semnarea acestui contract important de parteneriat cu Kofax, lider pe piaţa de captură inteligentă a informaţiilor, BPM, management dinamic al incidentelor prin intermediul aplicaţiilor mobile, anticipăm noi oportunităţi de business atât în România, cât şi în toată regiunea Adriatică. Începând de azi, Omnilogic şi Partenerii sai de afaceri autorizaţi vor putea furniza, implementa şi oferi asistenţă pentru soluţii multichannel de captura de informatii, de management al proceselor şi incidentelor de afaceri, de integrare a datelor, de analiză avansată şi mobilitate tuturor potenţialilor noştri clienţi din România, Slovenia, Croaţia, Serbia şi Bulgaria”, a declarat Gabriel Marin, Director General al Omnilogic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite