Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Nou telefon Philips in Romania: S308

01 Iulie 2014



China Electronics Corporation anunta lansarea in Romania a unui nou smartphone marca Philips, modelul S308. Telefonul este disponibil in oferta COSMOTE Romania, dar poate fi achizitionat si de pe eMag sau de la alti retaileri specializati.


„Cu Philips S308 deschidem seria lansarilor de smartphone-uri din gama S, modele care ies in evidenta prin pretul foarte accesibil si prin design. Cu siguranta, S308 va fi pe placul utilizatorilor datorita camerei foto de 5 Mp cu care pot sa-si faca selfie-uri in locurile pe care le viziteaza in vacanta de vara”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips.




Philips S308 este un smartphone mid-range, echipat cu un display de 4 inch TFT, cu touchscreen capacitiv si rezolutie de 800 x 480 dpi. Smartphone-ul are sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean si un procesor puternic, dual-core, de 1.2 Ghz. In plus, Philips S308 dispune de conectivitate precum WI-FI, Bluetooth, USB, GPRS, EDGE si GPS.


Philips S308 are incorporata o camera de 5 megapixeli, cu blitz si o camera frontala de 0,3 megapixeli. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32 GB.


COSMOTE Romania este singurul operator care are in oferta noul telefon Philips S308 in versiune dual SIM, cu carcasa de culoare gri.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
razvan
nu tu manual, nu tu asistenta, nu tu upgrade OTA... rusii la hotline.... specificatii tehnice ioc... petarde
22 Ianuarie 2015, 08:02:46