Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Avira face upgrade la Avira Antivirus Pro

01 Iulie 2014



Compania de securitate Avira a anuntat recent lansarea Avira Antivirus Pro, versiune imbuntatita a aplicatiei sale de protectie profesionala care va sta la baza portofoliului de produse pentru 2015. Avira Antivirus Pro ofera fiecarui utilizator platitor cea mai buna si mai noua tehnologie anti-malware, dar si acces nelimitat la Avira Protection Cloud si la Avira URL cloud, doua dintre cele mai avansate tehnologii de detectie malware din randul companiilor de securitate globale.


Migrarea la Avira Antivirus Pro se va derula cu impact minim in randul utilizatorilor. Noul produs va fi gradual prezentat catre toti utilizatorii platitori din intreaga lume. Unul dintre produsele din seria profesionala va primi o noua denumire, astfel Avira Antivirus Suite se va numi Avira Antivirus Pro. Utilizatorii de Internet Security Suite si de Ultimate Protection Suite se vor bucura de beneficiile noului motor de securitate AV Pro, fara ca functionalitatile aplicatiei pe care o folosesc in prezent sa fie afectate.


Odata cu lansarea noului Avira Antivirus Pro, Avira anunta ca, in urma upgrade-ului, utilizatorii sai vor beneficia de cel mai rapid motor anti-malware din lume. Avira utilizeaza pentru prima data tehnologia xVDF (extended Virus Definition File) care permite companiei sa creasca numarul de fisiere continand semnaturi de virusi si sa optimizeze viteza de descarcare a acestor fisiere. Drept urmare: pornirea sistemului de operare va fi mai rapida, fiecare update va descarca un fisier mai mic cu semnaturi de virusi, se va reduce per total volumul de download VDF, aplicatia va consuma mai putine resurse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite