Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

Parteneriai Leumi Card si DataCash

01 Iulie 2014



Furnizorul de solutii globale de plata, DataCash, o companie detinuta de MasterCard, a anuntat un parteneriat cu Leumi Card. Parteneriatul are ca obiectiv furnizarea unei solutii complete de plata comerciantilor europeni care vor sa accepte tranzactii online.


Leumi Card utilizeaza tehnologia DataCash, implementata ca solutie “white label” pentru comerciantii care le sunt clienti. Astfel, Leumi Card, o subsidiara a Leumi Bank - unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Israel - va putea furniza comerciantilor europeni un singur serviciu de plati si acceptare, permitandu-le acestora sa se adapteze foarte usor la complexitatea unui peisaj de plati aflat in continua evolutie.


„Ca emitenti de carduri de credit si acceptatori, suntem constienti ca o singura solutie care sa inglobeze cat mai multe caracteristici inovatoare este esentiala pentru clientii nostri, astfel incat ei sa poata sa valorifice potentialul pietei de e-commerce. DataCash este un partener care a demonstrat ca ne poate ajuta sa realizam acest lucur, acum si pe viitor”, a declarat Hagi Heller, CEO Leumi Card.


Tehnologia de plata DataCash este utilizata de unele dintre cele mai cunoscute marci din lume, iar parteneriatul va permite bancii sa le ofere comerciantilor: un management centralizat de plati, care simplifica procesarea pe canale multiple, zone geografice si dispozitive diferite, procesare sigura si flexibila a cardurilor, solutii care fac mai simpla conformarea la standardul de securitate PCI DSS, solutii pentru comercianti, personalizate in functie de sectorul de activitate al acestora, pentru a imbunatati interactiunea clientilor cu magazinul si a creste vanzarile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite