Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Allview a lansat gama Impera cu Windows

01 Iulie 2014



Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete, a lansat gama Impera: doua smartphone-uri Windows Phone 8.1 si o tableta Windows 8.1: Impera i, Impera S si Impera i8.


„Partenerii nostri reprezinta motorul de crestere pentru Windows si ne bucuram sa anuntam astazi parteneriatul cu ALLVIEW pentru a aduce clientilor nostri romani mai multe optiuni de device-uri mobile, la preturi competitive. Cu Windows, abordarea noastra este de a oferi o perspectiva unica, foarte personala, pe smartphone si tableta”, a declarat Gabriela Mladin, Consumer Channels Group Director, Microsoft Romania.


„Piata device-urilor mobile Windows este in continua crestere. Prin intermediul gamei Impera oferim in continuare clientilor nostri produse competitive ce confirma succesul dezvoltarii de device-uri menite sa echilibreze portofoliul actual de produse cu cererea existenta in piata. Astfel, parteneriatul cu Microsoft ne sustine in dezvoltarea de alternative adaptate dinamicii pietei”, spune Lucian Peticila, General Manager, Allview.


Cu un procesor quad core 1.2 GHz, echipat cu un ecran IPS de 4.7”, protejat de Dragontrail Glass si cu un design slim de 7.2 mm, Impera I este un smartphone dual-sim ce permite utilizatorilor sa balanseze viata profesionala cu viata personala cu ajutorul unui singur device. Ca dispozitiv Windows Phone 8.1, Impera I ofera o experienta de utilizare mai personala, ce apropie utilizatorii mai mult de persoanele si lucrurile care conteaza pentru ei. Utilizatorii pot imortaliza momente importante din viata lor cu ajutorul camerei principale de 8 MP cu Autofocus, iar integrarea OneDrive permite sincronizarea in cloud in timp real. Imperia I include in acelasi timp functionalitati precum Live Tiles care aduc informatiile relevante mai aproape de utilizator; Action Center, ce arata notificarile si activitatile noi ale utilizatorului; Senses, o suita de functionalitati ce permit gestionarea mai facila a traficului de date, spatiului de stocare si a duratei de viata a bateriei.




Impera S ofera o companie productiva in scop de serviciu si o experienta de utilizare extrem de personala. Ruland Windows Phone 8.1, Impera S se conecteaza cu usurinta la majoritatea mediilor enterprise. Mai mult, cu aplicatiile familiare din suita Microsoft Office, Impera S vine in ajutorul utilizatorului mobil de astazi pentru a fi productiv oriunde si oricand.
Cu un procesor quad core 1.2 GHz, Impera S este un smartphone capabil de procesari puternice, multi-tasking eficient, grafica bogata, precum si capabilitati media puternice, toate acestea optimizand durata de viata a bateriei. Memoria Flash de 8 GB si memoria RAM de 1 GB permit utilizatorilor sa faca mai multe lucruri si mai rapid. Echipat cu un display IPS de 5” si o camera principala de 8 MB, utilizatorii pot capta momentele importante, sa le salveze in cloud pe OneDrive si sa ofere acces rapid prietenilor la fotografii.


Construita pe un procesor Intel Atom, Impera i8 este o tableta Windows 8.1 excelenta pentru productivitate si pentru divertisment. Display-ul IPS luminos, cu unghiuri de vizualizare largi, aduce utilizatorilor o grafica bogata, culori vii si imagini foarte clare. Windows 8.1 cu Bing ofera clientilor o alternativa accesibila, fara a sacrifica experienta Windows, compatibilitatea aplicatiilor si performantele sistemului de operare.
Impera i8 este o tableta puternica si compacta, cu un procesor Intel Atom Z3735E Quad Core pe o arhitectura de 64 biti, inclus pentru prima data de Allview pe un device propriu. Impera i8 ofera oamenilor o productivitate superioara si optiuni de divertisment bogate, datorita performantelor procesorului Intel HD Graphics si memoriei RAM de 1 GB. Mai mult, memoria interna de 16 GB, cu posibilitate de a fi extinsa pana la 48 GB, ofera un spatiu generos de stocare. In plus, tableta Impera i8 include o subscriptie anuala Office 365 Personal, astfel incat utilizatorii pot beneficia de un spatiu de storcare in cloud de 1 TB in OneDrive.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Vasy
Telefonul arata chiar ok. Are un display IPS de 5” si o camera principala de 8 MP, procesorul este MSM8212, 1,2 GHz Quad Core si are doar 156,2 g. Telefonul vine la pache t si cu folie de protectie ecran.
29 Iulie 2014, 04:27:23