Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Avira oferă cel mai rapid motor anti-malware

02 Iulie 2014



Compania de securitate Avira a anunțat recent lansarea Avira Antivirus Pro, versiune îmbuntățită a aplicației sale de protecție profesională care va sta la baza portofoliului de produse pentru 2015. Avira Antivirus Pro oferă fiecărui utilizator plătitor cea mai bună și mai nouă tehnologie anti-malware, dar și acces nelimitat la Avira Protection Cloud și la Avira URL cloud, două dintre cele mai avansate tehnologii de detecție malware din rândul companiilor de securitate globale.
Migrarea la Avira Antivirus Pro se va derula cu impact minim în rândul utilizatorilor. Noul produs va fi gradual prezentat către toți utilizatorii plătitori din întreaga lume. Unul dintre produsele din seria profesională va primi o nouă denumire, astfel Avira Antivirus Suite se va numi Avira Antivirus Pro. Utilizatorii de Internet Security Suite și de Ultimate Protection Suite se vor bucura de beneficiile noului motor de securitate AV Pro, fără ca funcționalitățile aplicației pe care o folosesc în prezent să fie afectate.
Odată cu lansarea noului Avira Antivirus Pro, Avira anunță că, în urma upgrade-ului, utilizatorii săi vor beneficia de cel mai rapid motor anti-malware din lume. Avira utilizează pentru prima dată tehnologia xVDF (extended Virus Definition File) care permite companiei să crească numărul de fișiere conținând semnături de viruși și să optimizeze viteza de descărcare a acestor fișiere. Drept urmare:
•Pornirea sistemului de operare va fi mai rapidă
•Fiecare update va descărca un fișier mai mic cu semnături de viruși
•Se va reduce per total volumul de download VDF
•Aplicația va consuma mai puține resurse.
Avira este dedicată principiului său fundamental, acela de a proteja prietenii și familiile tuturor utilizatorilor de viruși, troieni, spyware și alte softuri periculoase care se răspândesc pe Internet,” spune Matthias Hildebrand, Avira Antivirus Pro Product Manager. “Suntem foarte hotărâți să atingem cele mai înalte standarde de excelență în produsele noastre de securitate oferind în același timp utilizatorilor o experiență tot mai bună și mai sigură în utilizarea Internetului”, adaugă Hildebrand.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite