Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Tendinte >> Stiri si comunicate

SAP creează o organizație internațională pentru extinderea modelului de business în cloud

03 Iulie 2014



SAP a pus bazele unei organizații internaționale care combină expertiza companiei în procesele de business din peste 25 de verticale din piață cu abilitățile tehnice ale ecosistemului de parteneri și clienți, pentru a dezvolta în cloud soluții software specifice pentru toate industriile din portofoliu. În acest fel, compania dorește extinderea modelului de business în cloud către orice industrie, astfel încât organizațiile de orice tip să utilizeze facil și rapid aplicații pentru soluționarea principalelor dificultăți pe care le întâmpină în desfășurarea activităților.
Aceste soluții cloud pentru industrii vor oferi clienților procese de business specializate de ultimă generație și interfețe intuitive care să poată fi implementate ușor și rapid într-o infrastructură publică, privată sau hibridă, în funcție de modelul care corespunde cel mai bine nevoilor clientului. Soluțiile vor funcționa în SAP Cloud, dezvoltat pe platforma in-memory SAP HANA, prin intermediul SAP HANA Enterprise Cloud, un serviciu de cloud pe bază de subscrieri, utilizat de clienți pentru a rula aplicații SAP și a gestiona Big Data, totul pe o singură platformă de business în timp real.
„Lucrând cu industrii ce întâmpină provocări specifice, ne vom concentra pe cele mai relevante probleme de business ale clienților noștri și apoi vom colabora într-un mod creativ pentru a dezvolta soluții cloud specifice pentru aceste industrii. Prin consistența și coerența dovedite de SAP în toate verticalele de business, în aspecte precum mobilitate, analytics și tehnologie, suntem pregătiți să oferim cele mai variate soluții cloud din lume, oferind totodată o valoare extraordinară portofoliului nostru de clienți, numărului tot mai mare de utilizatori noi și ecosistemului SAP la nivel mondial”, a declarat Simon Paris, Global Head of Strategic Industries în cadrul SAP și director al organizației internaționale pentru promovarea soluțiilor cloud pentru industrie.
Înființarea organizației internaționale face parte din strategia globală a SAP, care dorește ca fiecare aplicație software și tehnologie dezvoltată de companie să fie disponibilă și în cloud, astfel încât să ajute companiile private și organizațiile publice la simplificarea și transformarea activităților.
SAP a obținut deja un succes notabil în ceea ce privește trecerea la modelul cloud pentru industrii, în domenii precum producție, retail, financiar, educație, sănătate, transport sau sectorul public.
„Această inițiativă a SAP, de a crea un ecosistem complex, care să reunească expertiza companiei în dezvoltarea de aplicații software de business, cu cea a partenerilor și clienților în derularea proceselor de afaceri, dovedește încă o dată că SAP este un trendsetter în industria mondială de software. Cumulând tot acest know-how, SAP reușește astfel să pună bazele unor generații de soluții cloud care să răspundă celor mai noi procese de business”, a declarat Valentin Tomșa, directorul general al SAP România.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite