Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> SaaS >> Stiri si comunicate

IBM lansează serviciul cloud Direct Link în SoftLayer

03 Iulie 2014



SoftLayer, o companie a IBM, a prezentat recent Direct Link, un nou serviciu care permite clienților să stabilească o conexiune dedicată între infrastructura lor IT si rețeaua privată SoftLayer, inclusiv serviciile cloud. Cu o performanță crescută și consistentă, precum și cu securitatea datelor îmbunătățită, Direct Link oferă clienților noi oportunități pentru a crea soluții de calcul hibride care îmbină infrastructura privată cu platforma SoftLayer.
Puterea infrastructurii private a unei companii și aplicațiile interne cresc exponențial atunci când pot fi scalate în cloud. Portofoliul de clienți – de la start-up-uri, la organizații mari, de la furnizorii SaaS, la instituții financiare – dorește să realizeze acest lucru“, a declarat Matt Chilek, Chief Technology Officer, SoftLayer. “Direct Link îi ajută să optimizeze volumele de lucru și să genereze valoare pentru business pe baza datelor. Aceștia pot muta datele din și către SoftLayer cu ușurință“.
Serviciile precum Direct Link oferă clienților un set mai mare de opțiuni pe măsură ce experimentează modalitățile optime de utilizare a cloud-ului hybrid“, a declarat Brad Casemor, Director de Cercetare IDC, Data Center Networks. “Organizațiile sunt deschise în ceea ce privește alegerea și alternativele, precum și accesul direct de mare viteză care poate găzdui volume de lucru hibride variate, în timp ce sunt furnizate cazuri de utilizare pentru backup, recuperare în caz de dezastru și business continuity“.
Direct Link conține o conexiune fizică a unei rețele dedicate de la centrul de date al unui client, birou sau facilitate de colocație, la centrele de date SoftLayer și o rețea privată prin intermediul unuia dintre cele 18 Points of Presence (PoPs) din rețeaua globală. Aceste PoPs conțin facilități operate de partenerii SoftLayer – Equinix, Telx, Coresite, Terremark, Pacnet, InterXion and TelecityGroup – oferind acces excepțional pentru clienții SoftLayer la infrastructura colocată.
Prin eliminarea rolului Internetului public pentru clienții care se conectează la rețeaua privată SoftLayer, Direct Link permite clienților să controleze pe deplin accesul la infrastructură și servicii, viteza conexiunii, precum și modul de rutare a datelor, oferind:
•Consistență și predictibilitate a performanței rețelei;
•Încarcarea volumelor de lucru și migrarea datelor într-o manieră rapida și simplificată;
•Securitate îmbunătățită a datelor și a operațiunilor.
Direct Link este disponibil imediat pentru toți clienții SoftLayer, cu prețuri pornind de la 147 $/lună pentru o conexiune de 1Gbps și 997 $/lună pentru o conexiune de 10Gbps.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite