Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Sanatate >> Stiri si comunicate

Centrul Medical Medstar Cluj-Napoca a adoptat Charisma Medical Software

03 Iulie 2014



TotalSoft a anunțat semnarea unui contract cu Centrul Medical Medstar din Cluj-Napoca pentru implementarea Charisma Medical Software. Proiectul a demarat deja, soluția urmând să fie funcțională până la data de 1 august și să ofere o imagine de ansamblu asupra întregii activităţi medicale.
Centrul Medical Medstar își desfăşoară activitatea în cinci puncte de lucru în Cluj-Napoca (Policlinica Mehedinţi, Policlinica Mărăşti, Medicina Muncii, Laborator de analize Mănăştur şi Radiologie şi Imagistică Medicală) și a ales Charisma pentru un management unitar al activității acestora. Îmbunătățirea controlului costurilor, al resurselor, precum și raportarea facilă către SIUI sunt doar câteva dintre obiectivele pe care centrul vrea să le atingă în urma implementării.
“Am fost foarte atenți la selecția soluției pentru că ne dorim un sistem eficient și sigur, care să garanteze confidențialitatea datelor și să respecte întru totul relația doctor-pacient. Am selectat Charisma Medical Software pe baza referințelor și a portofoliului impresionant de clienți și avem încredere că am făcut o alegere pentru mulți ani”, a declarat Andea Ioan Dorin, Administrator al Centrului Medical Medstar.
Pe piața privată de servicii medicale, Charisma Medical Software este cel mai răspândit sistem informatic de management al activității medicale și de laborator utilizat în 9 spitale, 40 clinici și 19 laboratoare de analize medicale. Fluxul lunar de pacienți gestionați depășește 320 000 pacienți în clinici și spitale și cca 1,5 milioane de analize de laborator.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite