Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

SNRI – ghid de bune practici pentru instituții similare din MAI și UE

04 Iulie 2014




„Motivația înmânării UCAI a premiului special a fost dezvoltarea culturii organizaționale centrată pe valorificarea informației. Activitatea structurilor de analiză a informaţiilor s-a dezvoltat semnificativ, fiind principalii furnizori de produse analitice către structurile operative ale Poliţiei Române şi factorii decizionali“, a adăugat Wili Apreutesei.

SNRI a reprezentat singurul proiect din domeniul agențiilor de aplicare a legii care a fost prezentat la „Reuniunea comitetului de monitorizare pentru programul operațional Dezvoltarea Capacității Administrative 2007-2013“, care a avut loc la București în 17 iunie a.c. Aurelio Cecilio, reprezentantul Comisiei Europene, a felicitat Poliția Română pentru realizarea proiectului și pentru atenția acordată asigurării sustenabilității acestuia.

Promotoare a soluţiilor geospațiale în cadrul MAI, Poliția Română, prin intermediul SNRI, devine cu adevărat un centru important de bune practici atât pentru instituțiile din cadrul MAI, cât și pentru instituții similare din Uniunea Europeană. Modelul românesc de analiză dezvoltat de UCAI a primit deja recunoaşterea internaţională, fiind implementat inclusiv în ţările vecine.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite