Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Reteaua Fon in Romania, exclusiv prin Romtelecom

07 Iulie 2014Din iulie 2014, Romtelecom ofera clientilor sai de internet acces gratuit la peste 13 milioane puncte de acces WiFi din intreaga lume, prin optiunea Fon, fara nici un cost suplimentar. Pentru a beneficia de acces, clientii trebuie sa permita, la randul lor, acces la propria conexiune WiFi Romtelecom.
Prin intermediul retelei publice internationale Fon, clientii de Internet ai Romtelecom beneficiaza de acces gratuit la internet in milioane de locatii din intreaga lume, fara costuri suplimentare. Optiunea Fon, care poate fi activata la cerere si pentru clientii existenti ai companiei, este disponibila pentru abonatii Romtelecom ce detin un router Huawei HG 658, care permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasa.


„Excelenta in experienta clientului ne defineste – iar mobilitatea a devenit esentiala pentru clientii nostri, asadar adaugam portofoliului nostru de servicii si posibilitatea de a-si lua internetul fix de la Romtelecom cu ei, in tara si in afara ei, prin optiunea Fon. Aceasta este o alternativa accesibila pentru toti clientii companiei care au nevoie de acces online in calatoriile lor prin tara sau in afara ei. Cu alte cuvinte, un client care ofera acces altor utilizatori la propria conexiune de Internet de acasa va avea acces, la randul sau, la Internetul fix pus la dispozitie de alte persoane din comunitatea Fon”, a declarat Mathias Hannel, Director Executiv Comercial - Segment Rezidential Romtelecom si COSMOTE Romania.


Cu optiunea Fon, clientii Romtelecom pot naviga pe Internet, accesa e-mailul sau retelele sociale de pe orice dispozitiv (laptop/smartphone/tableta) in cele peste 13 milioane de locatii din intreaga lume. Datele de acces sunt disponibile pentru utilizatori in contul de MyAccount al fiecarui abonat, dupa ce acesta isi da acceptul pentru deschiderea accesului la propria conexiune. Internetul in reteaua Fon poate fi accesat cu orice dispozitiv conectat la FonSpot prin WiFi, prin deschiderea browser-ului si introducerea datelor personale de autentificare. Utilizatorii de smartphone sau tableta au la dispozitie aplicatia Fon, descarcabila gratuit din AppStore sau Google Play. De fiecare data cand aplicatia va detecta un FonSpot, aceasta va conecta automat clientul la internet.
Clientii Romtelecom pot activa sau dezactiva oricand optiunea FON, ori de cate ori considera necesar, fara costuri suplimentare, prin contul propriu de MyAccount sau sunand la 1930 (apel gratuit in reteaua Romtelecom).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite