Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oracle lanseaza Oracle SOA Suite 12c

07 Iulie 2014



Extinderea rapida a aplicatiilor cloud in mediile enterprise, combinata cu dorinta organizatiilor de a-si integra aplicatiile in tehnologiile mobile, duc la cresterea dramatica a complexitatii integrarii aplicatiilor. Pentru a face fata acestei provocari, Oracle lanseaza Oracle SOA Suite 12c, cea mai noua versiune a celei mai complete si unificate solutii de SOA (software-oriented-architecture) si integrare a aplicatiilor. Prin capabilitatile simplificate de integrare cloud, mobile, on-premise si Internet of Things (IoT), cuprinse intr-o singura platforma, Oracle SOA Suite 12c ajuta organizatiile sa-si mareasca viteza de integrare, sa-si imbunatateasca productivitatea si sa micsoreze costul total de detinere in proprietate.


„Integrarea cloud prin Oracle SOA Suite i-a conectat perfect pe reprezentantii nostri de pe teren la comenzile de tip back-office, oriunde si in orice moment, prin orice dispozitiv mobil. Sunt foarte incantat de imbunatatirile majore obtinute cu ajutorul Oracle SOA Suite 12c, aplicatie care a facut integrarea cloud si activarea mobila mai usor de pus in aplicare”, spune Rajeed Sethi, senior director IT Applications JDSU.


Oracle SOA Suite 12c le permite organizatiilor sa integreze si sa conecteze cu usurinta aplicatiile din intregul ecosistem IT pe o singura platforma unificata, ceea ce accelereaza viteza de acces la piata si mareste productivitatea, cu un cost total de proprietate scazut.
Oracle SOA Suite 12c simplifica integrarea cloud cu noi completari la Oracle Cloud Adapters, care ajuta organizatiile sa integreze bine-cunoscutele aplicatii SaaS, inclusiv Oracle Sales Cloud, Oracle Marketing Cloud, Oracle Service Cloud, Salesforce.com si multe altele. Acest sistem de adaptare foloseste aceeasi metodologie de adaptare intuitiva cu care clientii au fost familiarizati, pentru integrarea on-premises.


Oracle SOA Suite 12c include noi caracteristici pentru a sustine productivitatea dezvoltatorilor, inclusiv printr-o instalare cu un singur click, prin noi caracteristici de depanare si testare si prin sabloane cuprinzatoare care pot fi utilizate pentru a impartasi cele mai bune practici si pentru a accelera dezvoltarea sau intretinerea proiectelor.
Executia si caracteristicile de rulare ale produsului au fost optimizate la fiecare nivel (memorie, disc, baze de date), pentru a sprijini implementarile esentiale la nivelul intregii organizatii si a asigura performanta la scara web, care sa le permita in continuare clientilor sa proceseze sarcini de lucru din ce in ce mai masive.


In plus, noua versiune ofera integrare mobila rapida si avansata, cu suport imbunatatit pentru standardele de integrare de tip REST si JSON. Gestionarea API, care expune aplicatiile de intreprindere sub forma REST si JSON, este acum simplificata ca urmare a suportului nativ pentru aceste standarde in cadrul Oracle SOA Suite 12c.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite