Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

COSMOTE Business Complet pentru companii

08 Iulie 2014



Clientii companii ai COSMOTE Romania pot opta pentru COSMOTE Business Complet, un pachet de comunicare pentru orice business, disponibil pentru contractele semnate pe 24 de luni.


COSMOTE Business Complet include: internet COSMOTE nelimitat timp de 24 luni, la viteza 4G; acces la editia digitala a Ziarului Financiar, in sectiunea ZF Print de pe ZFCorporate.ro pentru 24 luni; tableta HP ElitePad 1000 cu o configuratie foarte puternica: cu 4 GB RAM, 64 GB, ecran multi-touch de 10.1” rezolutie 1920x1200 px. Full-HD cu Gorilla Glass 3, WIFI, 4G, conectare WIDI la echipamente compatibile;
Husa HP ElitePad si tastatura HP Slim Bluetooth; sistem de operare Windows 8.1 si Office 2013 preinstalate cu multiple conturi de utilizator pe aceeasi tableta; in plus, este asigurat gratuit spatiul de stocare in cloud de 15 GB, prin OneDrive.


„COSMOTE Complet inseamna, in primul rand, sa fii conectat pe toate fronturile, atribut care in afacerile de succes este esential. De aceea ne-am ales si parteneri pe masura, prestigiosi, fie ca vorbim de presa economica, de industria de echipamente IT sau software”, a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial - Segment Business, Romtelecom si COSMOTE Romania.


Pachetul este disponibil cu o reducere de peste 600 de euro (fara TVA), la pretul de 778,76 euro (fara TVA), achitat integral in momentul achizitiei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite