Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Samsung Galaxy Tab S, disponibil in Romania

08 Iulie 2014



Samsung Electronics Romania anunta lansarea pe piata locala a celei mai subtiri si usoare tablete produse de Samsung, GALAXY Tab S.


„Am observat o crestere a interesului utilizatorilor pentru tabletele performante, deoarece acestea le ofera mai multa libertate si, implicit, o mai buna eficientizare a timpului. Ei cauta cel mai adesea continut video, iar asta ii determina sa aprecieze tot mai mult calitatea ecranului si puterea de procesare a dispozitivelor. Tableta GALAXY Tab S a fost conceputa pentru a raspunde acestor nevoi si dorinte, pentru ca utilizatorii sa se bucure de o experienta de vizualizare unica”, a declarat Mircea Stoicescu, head of Open Market, Samsung Electronics Romania.


Noua tableta GALAXY Tab S ofera un display de top WQXGA (2560x1600, 16:10) Super AMOLED, cuprinzand peste 90% din gama de culori a Adobe RGB, aducand mai multe variatii de culori. Tableta beneficiaza de un contrast remarcabil, de 100.000:1, oferind imagini mult mai profunde si realiste.




Mai mult, Galaxy Tab S ofera un pachet variat de continut. In Romania, utilizatorii vor beneficia atat de numeroase aplicatii disponibile la nivel international, dar si de continut local dedicat. Astfel, acestia vor avea acces gratuit timp de 3 luni la serviciul HBO GO si se vor bucura de 10 editii gratuite ale revistei digitale Photographia, precum si de Moko si Prietenii, o aplicatie educationala pentru copii ce contine o poveste interactiva si jocuri de logica.


De asemenea, GALAXY Tab S vine cu functii suplimentare precum Multi User Mode, care le permite utilizatorilor sa isi creeze propriul profil personal optimizat, accesare in conditii de siguranta si convenabila prin intermediul Fingerprint Scanner, si un mod special conceput Kids Mode, cu propria interfata dedicata si aplicatii usor de utilizat de catre copii.


Samsung Galaxy Tab S va fi disponibil intr-o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 16/32GB* + MicroSD (pana la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege intre versiunile 10.5 inci si 8.4 inci, in culorile Titanium Bronze si Dazzling White.


Galaxy Tab S va fi disponibil in Romania incepand cu jumatatea lunii iulie 2014, in magazinele partenerilor Samsung.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite