Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Servere >> Stiri si comunicate

Rompetrol (actual KMG International) alege VCE Vblock ca baza a infrastructurii IT

14 Iulie 2014



VCE, furnizor gobal de infrastructură convergentă și cloud, anunță că KMG International (denumită anterior Rompetrol), una dintre cele mai cunoscute grupuri de companii din industria petrolieră din România, extinde performanța infrastructurii IT actuale cu Vblock™ System 340. Obiectivul investiției este asigurarea capacității și scalabilității necesare pentru a susține așteptările companiei, în ceea ce privește creșterea volumului de date, derularea de noi proiecte dar și îmbunătățirea nivelului de performanță, securitate și funcționalitate. KMG International va rula multiple aplicații critice pe noua infrastructură convergentă VCE, printre care Microsoft Exchange, Group Business Intelligence, Terminal Automation System, CRM.

De asemenea, Vblock™ System 340 va susține extinderea proiectului de implementare a SAP în alte entități ale grupului precum și politica de continuitate operațională a Rompetrol, prin crearea unor noi strategii și procese de IT disaster recovery. “În ultimii 3 ani, Rompetrol a implementat, în mediul virtualizat, o serie de aplicații critice pentru business. Pe infrastructura IT precedentă, analizele tehnice au arătat însă limitări la nivelul capacității de stocare, un grad redus de utilizare a puterii de procesare și a memoriei, precum și creșterea timpilor de răspuns. Am înțeles că este necesară o transformare completă a mediului IT pentru atingerea obiectivelor de business și gestionarea creșterii exponențiale a volumului de date dar și pentru eliminarea oricăror riscuri potențiale de întreruperi. Ne-am convins că reîmprospătarea tehnologiei este o investiție mai eficientă pe termen lung, decât investiția în păstrarea și întreținere a platformei actuale și prin urmare am decis migrarea la noul Vblock™ System 340” declară Marcel Chiriac, KMG International CIO.




KMG International va utiliza noile sisteme Vblock într-o infrastructură de tip cloud privat, asigurând astfel un nivel ridicat de flexibilitate in derularea proiectelor noi precum și o îmbunătățire a eficienței operaționale. „Migrarea la noua platformă de infrastructură convergentă Vblock System ne va ajuta să livrăm mai multe servicii IT,mai bune, să transformăm organizația, să creștem flexibilitatea dar și să reducem costurile cu IT-ul. Mai mult, proiectul permite implementarea eficientă a unei politici de continuitate operațională în concordață cu cele mai bune practici și standarde existente în industrie, afirmă Vlad Moca, KMG International IT Operations Manager.
Creșterea capacității de stocare și a performanței vor permite grupului de companii să ofere servicii imbunătățite de e-mail, să asigure respectarea reglementărilor în managementul riscului și să dezvolte o bază solidă la nivelul întregii organizații pentru managementul documentelor.

Suntem încântați să colaborăm cu o companie vizionară precum KMG International. Prin simplificarea IT-ului pe baza integrării și standardizării native din Vblock System, KMG International asigură creșterea vitezei de răspuns la solicitările de business” afirmă Tim Page, EVP Global Sales VCE. “La fel de important este că grupul de companii beneficiază deja de managementul simplificat, creșterea performanței și disponibilității oferite de vBlock,facilități care vor permite KMG International să se concentreze cu precădere pe inovație, mai degrabă decât pe administrarea mediului IT.”
KMG International a derulat proiectul cu suport din partea Romtelecom Business Solutions, Crescendo și AVNET Technology Solutions, unii dintre partenerii certificati pentru Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite