Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

WD® extinde linia de solutii de stocare dedicate NAS

22 Iulie 2014



WD® ( www.wd.com), o companie a Western Digital (NASDAQ:WDC), companie specializata in soluţii de stocare, anunţă extinderea liniei premiate de hard disk-uri SATA WD Red™ pentru NAS-uri.
Au fost lansate două noi modele, unul de 5 TB şi unul de 6 TB, special pentru stocare NAS SOHO, şi o serie profesională denumită WD Red Pro care se adresează companiilor medii şi de mari dimensiuni.
Compatibilitatea a fost testată folosind produsele celor mai mari producători de sisteme NAS, iar modelele au fost optimizate pentru a oferi o performanţă superioară şi un consum energetic redus.
Hard disk-urile WD Red de 3.5” sunt acum disponibile în capacităţi de la 1TB la 6TB. WD Red Pro este disponibil în capacităţi de 2, 3, 4TB.

Odată cu extinderea şi evoluţia familiei WD Red, am dezvoltat pentru utilizatorii produselor WD modele noi şi performante, de până la 6TB capacitate de stocare. Noile modele pot fi dispuse în configuraţii de maxim 8 hard disk-uri şi integrează caracteristici de ultimă generaţie precum WD NASware“, a precizat Matt Rutledge, Senior Vice President şi General Manager al WD Storage Technology.

WD Red
Linia de hard disk-uri WD Red a fost lansată în anul 2012. Modelele au fost dezvoltate pentru mediile NAS şi s-au evidenţiat rapid prin fiabilitatea, compatibilitatea, costul de întreţinere şi raportul calitate preţ optim.
Odată cu lansarea modelelor de 5 şi 6TB, gama de produse WD Red a fost îmbunătăţită datorită capacităţii de stocare crescute şi a performanţei superioare aduse de tehnologia WD NASware 3.0.
WD NASware 3.0 are la bază varianta originală WD NASware™, tehnologie ce a fost creată pentru a creşte fiabilitatea şi performanţa sistemului, pentru a reduce timpii de downtime şi pentru a simplifica procesul de integrare.
Hard disk-urile WD Red beneficiază de asemenea de 3D Active Balance Plus, tehnologie de control ce îmbunătăţeşte performanţa unităţii şi creşte fiabilitatea. Exclusiv pentru utilizatorii WD Red, WD oferă suport premium gratuit, 24x7.

Prin intermediul capabilităţii NASware 3.0, unităţile de stocare WD Red de 1~6 TB sunt capabile să suporte sisteme NAS cu până la 8 bay-uri, fără ca performanţa să fie afectată.

WD Red Pro

Linia de produse WD Red Pro este ideală pentru companiile medii şi mari. Modelele sunt compatibile cu sistemele NAS cu maxim 16 bay-uri. Design-ul îmbunătăţit oferă o fiabilitate crescută şi o performanţă ridicată, graţie WD NASware 3.0.
Prin introducerea Red Pro, WD dispune acum de un portofoliu complet de soluţii de stocare dedicate sistemelor NAS.
Familia de hard disk-uri WD Red se integrează perfect în soluţiile WD NAS şi pot fi integrate şi de sistemele NAS ale partenerilor OEM. O listă updatată a partenerilor şi a produselor compatibile cu WD Red este disponibilă la adresa http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=810.

WD Green
Linia de hard disk-uri WD silenţioase şi eco-friendly, WD Green™, va fi actualizată în viitorul apropiat cu modele noi, de 5 şi 6TB.

Preţuri
WD Red şi WD Red Pro vor dispune de trei, respectiv 5 ani garanţie, worldwide.
Preţurile recomandate de vânzare sunt (MSRP):

WD Red
- WD Red 5TB 50EFRX= € 239.00
- WD Red 6TB 60EFRX= € 289.00

WD Red Pro
- WD Red Pro 2TB 2001FFSX= € 149.00
- WD Red Pro 3TB 3001FFSX= € 179.00
- WD Red Pro 4TB 4001FFSX= € 239.00

Pentru mai multe informaţii cu privire la hard disk-urile WD Red, inclusiv date despre garanţie, va rugăm să accesaţi http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=810.

Testimoniale parteneri lansare WD Red NAS

ASUSTOR

“ În era digitală în care datele cresc exponenţial, nevoia unei soluţii de stocare în cloud versatile care integrează capacitatea de stocare, cu back-up-ul şi partajarea de fişiere, nu a fost niciodată mai mare. Dispozitivele ASUSTOR NAS au fost create pentru a îndeplini aceste cerinţe, atât pentru segmentul SOHO cât şi enterprise. Tehnologiile de ultimă generaţie, interfaţa intuitivă şi compatibilitatea cu Windows, Mac şi Unix, transformă echipamentele ASUSTOR NAS în soluţiile optime pentru crearea unui cloud personal. Atunci când se realizează dezvoltarea unui cloud personal, este necesar integrarea unei unităţi de stocare stabile. Noua serie WD Red Pro nu oferă doar capacităţi de stocare de 4TB, ci şi performanţe superioare stabile, consum energetic eficient şi operare silenţioasă. Toate acestea transformări fac ca noua serie să fie potrivită pentru dispozitivele ASUSTOR NAS precum AS-608T şi AS-609RD,” a precizat Shawn Shu, Preşedinte al ASUSTOR.

QNAP Systems, Inc.

“Creşterea constantă a datelor şi a nevoii de a le accesa de pe multiple dispozitive au condus la noi cereri din partea utilizatorilor: capacitate de stocare ridicată, fiabilitate sporită şi performanţă superioară. Lansarea hard disk-urilor WD Red 6 TB NAS şi a seriei Red Pro transformă produsele QNAP Turbo NAS în dispozitive mai eficiente, potrivite pentru medii de lucru 24/7 atât SOHO cât şi enterprise”, a Richard Lee, CEO al QNAP Systems, Inc.

I-O DATA DEVICE, Inc.



Tags: stocare

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite