Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Novensys se plaseaza in top 5% parteneri globali Microsoft Dynamics

28 Iulie 2014



Novensys devine pentru a treia oară în ultimii patru ani membru al Microsoft Dynamics President’s Club, asociaere care distinge cei mai performanți parteneri Microsoft Dynamics cu angajamente față de clienți care se reflectă în succesul și creșterea afacerii lor. Acest grup de prestigiu reprezintă cercul restrâns al primilor 5% parteneri Microsoft Dynamics la nivel mondial. Titlul President’s Club 2014 for Microsoft Dynamics a fost anunțat în cadrul conferinței anuale a partenerilor, Microsoft Worldwide Partner Conference 2014 (WPC) desfășurată în Washington, D.C.. Statutul de membru se acordă pe baza loialității și eforturilor continue de a oferi soluții care rezolvă problemele clienților, pe baza unor performanțe de creștere clar definite, pentru cifrele de afaceri generate cu Microsoft Dynamics în perioada iulie 2013 - iunie 2014.

Novensys este dedicat clienților prin identificarea celor mai bune soluții și servicii potrivite tipului de business al acestora și care să le sporească succesul, excelând în asigurarea creșterii satisfacției clienților. Colaborând cu echipele Microsoft, Novensys menține un grad ridicat de înțelegere a soluțiilor, pentru ca apoi să asigure clienților soluții și servicii de calitate. “Este o onoare să fim pentru a treia oară membri ai Microsoft President’s Club, dovedind astfel că Novensys joacă un rol important în business-ul și succesul înregistrat de Microsoft Dynamics. Suntem foarte mândri de această realizare întrucât distincția reflectă direct eforturile angajaților și al managementului de a spori succesul afacerilor clienților noștri. Am reușit să construim cea mai puternică și specializată echipă Microsoft Dynamics din România, ce deservește un număr mare de clienți, cu servicii complete, pentru toate cele trei produse din suita Microsoft Dynamics. Acest an a marcat pentru Novensys creșteri importante Microsoft Dynamics. În ultimele 12 luni am semnat 20 de contracte noi, printre care menționez Cargus, Böhler Uddeholm România, Doamnei Imobiliare, Dynamic Parcel Distribution, Băneasa Business & Technology Park, Dorobanți 239, Euro Vial Lighting, Final Distribution, Kruk Romania, Metav, NEI Guard, Queisser Pharma, Wellkept Imobiliare, Depaco, DAAS, Alpha Rocas, , Infomed Fluids, JCR - Christof Group, Maxigel.” a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.

Novensys oferă implementări, training și consultanță în România pentru companii mici, mijlocii și corporații folosind aplicații de business. Novensys este specializat pe soluțiile Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, Microsoft Dynamics CRM, care susțin afacerile companiilor din urmatoarele industrii: Retail, Distribuție, Producție, Servicii Profesionale, Utilități, Financiar bancare și Administrație Publică. Novensys derulează un parteneriat de succes cu Microsoft încă din 2004, compania aflându-se pe primul loc în topul ultimelor 4 ediții ale clasamentelor partenerilor Microsoft Dynamics ERP. De asemenea, 2014 marchează pentru Novensys aniversarea a 10 ani de implementari de soluții Microsoft Dynamics. În cei 10 ani, echipa de dezvoltare Novensys a crescut, ajungând la peste 200 de implementări de soluții business Microsoft Dynamics atât ERP (Enterprise Resource Planning) cât și CRM (Customer Relationship Management).



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite