Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Reminder: Living Leadership sau revenirea la valorile de baza

31 Iulie 2014



Mirela Marin organizeaza pe 31 iulie 2014 la Hotel Minerva Conferinta Living Leadership. Conferinta incepe la ora 14:00 si isi propune sa prezinte pentru prima data in Romania modelul Living Leadership, un model nascut din provocarile si framantarile ultimilor ani. Cu aceasta ocazie Mirela Marin isi va lansa si prima carte intitulata „Leadership in cuvinte simple”. Cartea vorbeste despre un leadership real, practicat si trait zilnic in medii diferite, locuri diferite si cu oameni diferiti.


„Atat conferinta, cat si cartea mea se adreseaza oamenilor normali, asa cum eu indraznesc sa fiu, despre o viata normala cu vise, reusite, esecuri… dar mai ales cu credinta ca fiecare poate invinge. Asadar va invit la Conferinta Living Leadership din 31 Iulie, 2014, ora 14.00, Hotel Minerva si voi impartasi cu voi emotii si reusite acumulate in 21 de ani de experienta, dar si un model de leadership real, transformational, necesar pentru a construi un viitor sustenabil”, afirma Mirela Marin.


Sunt oamenii pregatiti si echipati pentru a fi proprii lor stapani si business leaderi? Putem vorbi despre un nou model de succes uman si de leader real al acestor vremuri? Suntem pregatiti sa acceptam schimbarile, sa ne transformam si sa ne asumam un rol nou, creator si unic de leadership personal, progresist si de succes? Sunt intrebari complexe, dar viata ne arata ca OMUL in plenitudinea lui este perfect dotat cu calitati si aptitudini de a fi leader, de a isi conduce viata, de a invinge razboaie, bariere, calamitati, de a cuceri trofee si concursuri si de a merge mai departe. Despre toatre acestea se va vorbi la Conferinta Living Leadership.


Living Leadership este un concept care pledeaza pentru revenirea la valorile de baza, la bucuria de a lucra impreuna, de a avea o societate, o companie, o familie mai sanatoasa, bogata dar si fericita.


Detalii si inscrieri:
mirela.marin@livingleadership.ro
tel: 0740 12 13 17
www.livingleadership.ro



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite