Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic distribuie produsele ZTE Corporation in sase tari din regiune

02 August 2014



Romania, Serbia, Croatia, Slovenia, Bulgaria si Republica Moldova sunt cele sase tari in care Omnilogic va distribui echipamentele de telecomunicatii si solutii de networking produse ZTE Corporation.
"Omnilogic a adaugat un brand strategic in portofoliul sau prin obtinerea drepturilor de distributie cu valoare adaugata (VAD) pentru intreaga gama de produse ZTE in Romania, Serbia, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Republica Moldova. Omnilogic a lansat incepand cu 1 august 2014 programe customizate dedicate canalului de vanzari cu un set de initiative care se vor adresa atat partenerilor traditionali din zona business-ului mic si mijlociu, cat si marilor integratori de sisteme. Aceste initiative se vor concentra pe identificarea recrutarii si certificarii de parteneri ZTE. Adoptand noile tehnologii şi beneficiind de calitatea, inovatia produselor ZTE, precum si raportul excelent pret/performanta, partenerii Omnilogic pot raspunde mai eficient la nevoile clienţilor lor", a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.
ZTE furnizeaza tehnologie de ultima generatie operatorilor telecom, utilizatorilor din zona enterprise, intreprinderilor mici si mijlocii si, nu in ultimul rand, agentiilor guvernamentale din cele peste 160 de tari unde deruleaza activitati. Compania chineza, cotata ca fiind al patrulea cel mai mare producator mondial de telefoane mobile, ofera atat solutii integrate wireline, wireless, terminale inteligente, cat si servicii cu valoare adaugata complementare (configurare, instalare, mentenanta etc). "Parteneriatul dintre Omnilogic si ZTE Romania este o alaturare naturala a doua concepte privind forta de exprimare a elitelor. Primul il constituie rafinamentul, precizia si rapiditatea implementarilor de succes, iar cel de-al doilea il reprezinta inteligenta customizarii echipamentelor si serviciilor in linii de productie de inalta tehnologie si cu aportul propriilor institute de cercetare-dezvoltare. In fata noastra se astern premizele unei colaborari de lunga durata care va ajuta la dezvoltarea mediului de afaceri oferindu-i o alta abordare parteneriala si nu in ultimul rand tehnologica prin prisma faptului ca ZTE Corporation este varful de lance al tehnologiilor customizate si totodata al parteneriatelor bazate pe consiliere directa si unicitate a produselor patentate. Congruenta celor doua medii intelectuale si productive ale Omnilogic si ZTE va asigura atat pietei interne cat si a tarilor din jurul Romaniei un acces mai eficient la liniile de productie din China, oferindu-le o cunoastere in direct a tehnologiilor de maine", a declarat Lorian Vintila, Directorul General al ZTE Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite