Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

System Innovation Romania reduce cu 30% costul licentelor pentru SAP Business One

05 August 2014



System Innovation Romania reduce cu 30% pretul pentru licentele SAP Business One, in urma semnarii parteneriatului cu T-Systems Ungaria, liderul pietei de servicii IT&C din Ungaria, membra a grupului Deutsche Telekom. T-Systems Ungaria este partener strategic al SAP AG in Europa de Sud-Est si actioneaza ca un centru de distributie si servicii care ofera solutii personalizate pentru clientii si partenerii din regiune. Parteneriatul cu SAP AG si derularea unor contracte de volum permit obtinerea unor preturi de licentiere competitive, dar si acumularea competentelor necesare pentru localizarea solutiei SAP Business One, pe specificul si legislatia fiecarei tari. Beneficiile acestui parteneriat strategic sunt transferate, prin intermediul System Innovation Romania, si utilizatorilor de SAP Business One din Romania.


„Parteneriatul strategic incheiat cu SAP ne permite dezvoltarea unei retele de parteneri, alaturi de care sa asiguram succesul implementarilor solutiei SAP Business One in regiune. System Innovation Romania este o companie cu experienta pe aceasta solutie si sunt convins ca impreuna vom asigura clientilor cele mai performate servicii de consultanta, localizare si suport, la cele mai competitive preturi”, afirma Barna Rátkai , International Sales Manager, International Sales T-Systems Ungaria.


Pentru System Innovation Romania, implementarea SAP Business One este activitatea principala, iar reducerea costurilor de licentiere cu 30% va avea efecte imediate asupra atractivitatii ofertei comerciale, cu precadere intr-un context in care numerosi jucatori locali practica preturi agresive.
„Licentele au un cost relevant in economia unui proiect ERP, iar reducerea acestora cu 30% va face ca SAP Business One sa aiba un raport imbatabil cost/functionalitati. Chiar daca piata locala sufera de lipsa bugetelor, managerii au inteles ca nu au nevoie de o solutie ieftina, ci de una corecta, ca pret si caracteristici si care sa aiba un raport pret/beneficii cat mai bun”, spune Irina Oprea, Director General System Innovation Romania.


Piata locala de ERP este in dezvoltare continua si, conform studiilor, a atins in 2013 o valoare de cca 110 milioane de euro. In medie, costul licentelor reprezinta 30-35% din valoarea unui proiect, alaturi de serviciile de implementare/personalizare si infrastructura hardware. Reducerea cu 30%, anuntata de System Innovation Romania, va permite clientilor care aleg SAP Business One derularea unor proiecte mai ieftine si recuperarea mai rapida a investitiei in tehnologie.




Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite