Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Alfred Net sarbatoreste 10 ani de activitate

05 August 2014



Alfred Net, integrator de sisteme si solutii de securitate din Romania, sarbatoreste anul acesta 10 ani de activitate pe piata de profil.
In cei 10 ani de activitate, compania a reusit sa puna bazele unei colaborari solide cu liderul mondial in furnizarea de echipamente si solutii de securitate si telecomunicatii – Verint Systems – partener oficial al Alfred Net. De asemenea, cei doi parteneri intentioneaza ca in toamna acestui an sa deruleze o serie de activitati targetate ce vizeaza companiile din Romania.


„Ne bucuram ca in acesti ani, nu numai ca am atras proiecte interesante pentru care am livrat solutii complete si servicii complexe, dar am reusit sa externalizam activitatea pe piata din afara Romaniei. Motivele pentru care continuam sa ne extindem serviciile si parteneriatele cu liderii mondiali ai industriei sunt accesibilitatea pe piata europeana si disponibilitatea potentialilor parteneri de a constientiza nevoia tehnologiei in activitatea lor. Partenerul nostru oficial Verint Systems joaca un rol important in activitatea noastra si suntem mai mult decat incantati sa ii avem in continuare alaturi de noi”, a declarat Alex Vladutoiu, Managing Director Alfred Net.


De asemenea, din 2012, Alfred Net reprezinta KBC Networks prin distribuirea, in Romania, a gamei de echipamente de transmisie prin fibra optica, wireless, transmisie video digitala si retea.
Tot in cei 10 ani de activitate compania a devenit Gold Reseller Jabra International.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite