Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Oracle Linux 7 a devenit disponibil

05 August 2014



Oracle a lansat Oracle Linux 7, o platforma de operare open-source care le ofera clientilor si partenerilor capacitatea, instrumentele si caracteristicile necesare pentru a inova, a colabora si a crea solutii pentru mediile traditionale, cloud si virtuale. Ca si in cazul versiunilor anterioare, Oracle Linux 7 este usor de descarcat, disponibil gratuit pentru a fi distribuit si este singura distributie Linux majora care publica deschis toate solutiile la erori si corecturile de securitate, oferind mai multa flexibilitate si libertate de alegere decat alte distributii Linux comerciale.


Oracle Linux este un sistem de operare de utilizare generala menit sa ruleze orice aplicatie Linux si asigura o platforma ideala pentru solutiile terte, oferindu-le partenerilor si clientilor libertatea de a alege solutia de care au nevoie pentru obiectivele lor de business.


Oracle Linux asigura performanta si fiabilitatea necesare pentru sarcini de lucru business-critical precum Oracle Database 12c si este folosit de toate sistemele integrate Oracle de tip x86.
Peste 12.000 de clienti au ales Oracle Linux Support, care asigura suport de nivel enterprise la un pret scazut, cu acces 24/7 in 145 de tari din intreaga lume, backport de prim rang, instrumente suplimentare de administrare, cluster software si altele.


Oracle Linux este singura distributie Linux care ofera suport de productie pentru update-uri cu zero-downtime, prin Ksplice. Ksplice le permite clientilor sa isi mentina securitatea sistemelor prin furnizarea de update-uri fara a fi necesara repornirea sistemului. Ksplice ofera update-uri pentru sisteme de productie de peste sapte ani, livrand in acest timp peste un milion de patch-uri software. Este de asemenea folosit pentru a diagnostica serverele de productie, cu nuclee de depanare care pot fi aplicate si indepartate fara a fi nevoie de repornirea sistemului. Ksplice este inclus in toate abonamentele Oracle Linux Premier Support.


Oracle Linux 7 ofera un ciclu de productie de 10 ani; abonatii la Oracle Linux Support primesc de asemenea asistenta pe viata. Clientii care folosesc Unbreakable Enterprise Kernel Release 3 au de asemenea acces la instrumente precum Btrfs, DTrace si Linux Containers (LXC) pe mai multe editii (Oracle Linux 6.4 si ulterioare), ceea ce le ofera timp pentru a-si planifica trecerea la o versiune noua.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite