Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung lanseaza o noua serie de unitati optice externe pentru Ultrabook-uri

05 August 2014



Samsung Electronics lanseaza o noua serie de unitati DVD-RW portabile ultra-slim, modelele SE-218GN si SE-208GB.


Masurand 148,6x14x146mm (SE-208GB) si 148x14,4x143(SE-218GN), unitatile sunt ideale pentru utilizatorii de Ultrabook-uri care au nevoie de unitati optice pentru a accesa documente stocate, fotografii si continut multimedia. Aceste noi produse au un design care plaseaza butonul „Eject” pe partea superioara a carcasei, pentru o utilizare cat mai confortabila.


Smart Power Technology, prin consumul redus si posibilitatea de conectare printr-un port USB, le ofera utilizatorilor o solutie flexibila prin care bateria Ultrabook-ului lor nu va fi suprasolicitata atunci cand acesta este utilizat in afara casei sau a biroului, respectiv atunci cand nu este conectat la o sursa de alimentare. Smart Power Technology le permite unitatilor DVD-RW sa functioneze ca un hard disk portabil pentru tablete cu porturi USB. Astfel, impreuna cu functia AV Connectivity, utilizatorii de tablete se pot bucura acum de continutul lor multimedia stocat.


Noile unitati optice au fost create pentru a fi compatibile cu toate sistemele raspandite de operare, inclusiv cu noul Windows 8 si cu cea mai noua versiune Mac OS. Acestea pot citi si scrie fisiere la diferite viteze, pe diferite tipuri de media si includ tehnologia Buffer Under Run pentru a preveni erori ce pot aparea atunci cand vitezele de scriere depasesc vitezele transferurilor de date.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite