Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta isi completeaza gama de aplicatii cu YSoft SafeQ

05 August 2014Konica Minolta completeaza gama vasta de aplicatii office a companiei cu YSoft SafeQ, o solutie care permite administrarea centralizata a activitatii de printare si realizeaza in acelasi timp gestionarea costurilor si a utilizatorilor la cele mai inalte standarde de securitate.


Aplicatia Ysoft SafeQ este potrivita pentru orice afacere care isi doreste o crestere a productivitatii si eficientei infrastructurii de printare. Datorita modularitatii sale, noul software poate satisface nevoile companiilor de orice dimensiune si din orice domeniu, de la intreprinderile mici, cu capital integral privat, la organizatii educationale si companii de talie mondiala.


YSoft SafeQ, solutie de management al printarii, ajuta clientii sa controleze intreaga infrastructura a procesului de printare si, in acelasi timp, permite companiilor sa creasca in valoare prin reducerea costurilor. Pentru departamentul IT, administrarea solutiei este unica, aceasta avand o interfata online personalizabila, ceea ce permite o experienta de utilizare facila.


Managementul centralizat al printarii permite utilizatorilor sa tipareasca documente de oriunde din lume, de pe orice dispozitiv aflat in retea, colectand si contorizand la nivel central toate datele de printare din intreaga retea. Eficienta maxima, reducerea timpului de printare si cresterea productivitatii sunt doar cateva dintre beneficiile aduse de YSoft SafeQ.


Pentru securitate, noua solutie de management de printare permite doar utilizatorilor autorizati sa acceseze dispozitive din retea pentru comenzile de imprimare, copiere sau scanare. De asemenea, este posibila si inscrierea utilizatorilor individuali pentru serviciile de printare, copiere sau scanare, in functie de necesitatile jobului detinut. YSoft SafeQ previne, astfel, incalcarea normelor de securitate si furnizeaza protectie extinsa pentru datele si informatiile sensibile.


In cadrul unei organizatii, pentru a tine costurile sub control, este esential ca toate joburile de printare, copiere si/sau scanare sa fie monitorizate. Acest lucru este posibil cu solutia YSoft SafeQ, care ofera, in plus, o gama vasta de rapoarte detaliate care ajuta la optimizarea mediului de printare. Astfel, companiile preocupate de mediul inconjurator, pot verifica aceste caracteristici din raportul de mediu, care arata ca YSoft SafeQ reduce consumul de hartie, toner si energie electrica si, totodata, demonstreaza efectele pozitive asupra mediului inconjurator cuantificand resursele naturale salvate astfel.


Pentru companiile care doresc sa incaseze taxe pentru serviciile de printare, YSoft SafeQ ofera un sistem de plata complex, online si offline, care permite inclusiv reincarcarea automata a conturilor de catre utilizatori.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite