Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Endava a incheiat un parteneriat strategic cu Trinity Mirror

05 August 2014Endava a incheiat un parteneriat strategic pe 10 ani cu Trinity Mirror, unul dintre cele mai importante trusturi media din Marea Britanie.


Endava si Trinity Mirror au lucrat impreuna timp de 18 luni la tehnologia din spatele noilor website-uri ale grupului media. Ca urmare a schimbarii complete a sistemelor editoriale, de publicitate, vanzari si productie ale Trinity Mirror prin trecerea la o singura platforma, bazata pe tehnologia Mediaspectrum, Endava a fost contractata pentru a furniza in continuare servicii IT de suport care sa permita utilizatorilor Trinity Mirror sa beneficieze de toate capabilitatile noii platforme.


In cadrul acestui contract, in valoare de 5 milioane de lire sterline pe an, Endava ofera servicii de suport 24x7, respectiv suport local pentru aproximativ 5.000 de utilizatori ai Trinity Mirror, servicii de management al aplicatiilor software si al infrastructurii IT, servicii de dezvoltare software pentru platforme digitale si servicii de testare software.


„Suntem foarte onorati sa lucram alaturi de Trinity Mirror la acest proiect de transformare. Acest parteneriat are la baza oameni de calitate, excelenta in tehnologie si cunostinte solide despre industria de media si publishing, toate puse in valoare de modelul nostru de livrare nearshore”, a declarat John Cotterell, CEO Endava.


„Parteneriatul cu Endava reprezinta un important pas strategic pentru obiectivul nostru de a transforma infrastructura noastra IT, punand in continuare accentul pe reducerea costurilor operationale si cresterea capacitatilor digitale, pentru a beneficia de oportunitatile din industria de publishing, intr-o lume tot mai conectata si mai mobila”, a declarat, la randul sau, Tony Pusey, Group CIO al Trinity Mirror.


Endava a ocupat recent prima pozitie in categoria tehnologie, respectiv locul 10 in clasamentul general, in cadrul topului 100 al agentiilor de digital media din Marea Britanie (realizat de Econsultancy.com), fiind astfel recunoscuta pentru implicarea in proiecte majore de transformare digitala. De asemenea, Endava a obtinut in acest an unul dintre cele mai importante premii din domeniul serviciilor de suport IT din Europa, fiind castigatoarea categoriei Best Managed Service Desk, in cadrul Galei Anuale organizate de catre Service Desk Institute (SDI).


In Romania, Endava are in sediile din Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti peste 1.100 de angajati care sunt implicati in proiecte de dezvoltare software si suport IT pentru clienti din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurari, plati electronice, retail, telecomunicatii, media si publishing. Compania este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT din Romania, cele mai cautate profile fiind cele de developeri Java, .NET si mobile, software testeri, ingineri suport, arhitecti software, business analisti sau project manageri.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite