Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Plaut Consulting ofera in Romania Qlik Sense

05 August 2014Plaut Consulting Romania prezinta Qlik Sense Desktop, versiunea de desktop gratuita a aplicatiei de ultima generatie destinata vizualizarii datelor realizata de Qlik, liderul mondial in solutii personalizate de business discovery. Aplicatia include o interfata usor de folosit, care le permite utilizatorilor business sa vizualizeze in mod interactiv datele, dar si sa creeze rapoarte si grafice.


Qlik Sense Desktop este primul produs din seria QlikView.Next disponibil comercial si integreaza motorul de indexare a datelor patentat de Qlik pentru a le oferi utilizatorilor capacitatea sa exploreze liber relatiile dintre date, descoperind in acest mod legaturi si informatii importante pe care altfel le-ar fi putut trece cu vederea.


Qlik Sense Desktop este o aplicatie de sine statatoare pentru Windows, care le ofera utilizatorilor o interfata intuitiva de tip drag-and-drop si capabilitati de vizualizare, explorare si contextualizare a datelor. Ea permite agregarea si navigarea intre diferite aplicatii de vizualizare a datelor, oferind posibilitatea de a le salva ca fisiere locale pentru a fi trimise catre si deschise de alti utilizatori.


Utilizatorii fara experienta pot incepe prin a importa un document Excel in aplicatie sau pot accesa diferite surse de date folosite in mod curent de companie. Qlik Sense Desktop este gratuit atat pentru uz personal, cat si pentru companii, fara a limita numarul de aplicatii create si fara a avea restrictii de partajare a fisierelor.


Seria completa Qlik Sense va fi disponibila in septembrie 2014. Toate aplicatiile din cadrul acesteia vor putea fi conectate la un server, permitand dezvoltarea lor de pe orice dispozitiv, utilizarea de pe mobil, colaborarea si partajarea intre diferiti utilizatori, precum si dezvoltarea personalizata si integrarea datelor. Seria Qlik Sense va contine si caracteristici importante pentru companii, precum module de securitate si de gestionare a aplicatiilor si a datelor. Toate programele Qlik Sense pot indexa datele pentru a le permite utilizatorilor sa exploreze si sa vizualizeze rapid informatii importante.


Pe langa seria de aplicatii Qlik Sense pentru vizualizarea interactiva a datelor, Plaut Consulting Romania pune in continuare la dispozitia clientilor platforma QlikView. Aceasta permite dezvoltarea de aplicatii care sa ajute utilizatorii fara multa experienta sa analizeze datele in mod detaliat.


„QlikView a facut ca sistemele de business inteligence sa devina esentiale pentru companii, pe masura ce a permis crearea de analize de date pentru orice proces de business. Qlik Sense raspunde nevoii tot mai acute de vizualizare rapida a datelor, creare de grafice si rapoarte vizuale. Aceasta combinatie le da companiilor posibilitatea sa exploreze si sa vizualizeze mai bine datele pe care le detin, reusind astfel sa isi imbunatateasca rezultatele financiare”, a declarat Robert Novak, Managing Director Plaut Consulting Romania.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite