Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Noutati de la Beia Consult

07 August 2014



Beia Consult International, furnizor de echipamente de telecomunicatii si IT din Romania, anunta noutatile de la Siemens Unify, Snom, Media5, LANCOM, Dialogic, Voxtron, FMT Rutenbeck, Enterasys, 3DS Exalead, JPL si Adcon.


Unify, cunoscuta ca Siemens Enterprise Communications, a fost desemnata in CRN’s 2014 Partner Program Guide cu un rating de 5 stele. Recent, Unify a participat la Partner Conference International, in Dubai si a prezentat numeroase exemple de bune practici si proiecte de referinta, castigate de partenerii Unify.
Unify anunta ca in luna iunie a lansat o noua solutie OpenScape Xpert, care se foloseste in domeniul financiar, energetic, comertul cu marfuri, fiind benefica si pentru dispecerii din centrele de control si siguranta publica.
Noutatea lunii iulie o constituie lansarea OpenScape Business X1, o solutie all-in-one, care aduce beneficii pentru comunicatii profesionale unificate (UC). Aceasta solutie se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii (IMM-uri), indiferent de dimensiunea companiei sau infrastructura de telefonie. In plus, este anuntata o promotie de upgrade gratuit la noua versiune OpenScape Business V1 pentru clientii de centrale telefonice din gama Siemens HiPath 3000.


Voxtron a organizat in luna mai a VII-a conferinta „Voxtron User Conference”, in Sheraton Essen Hotel. Evenimentul a vizat in primul rand gestionarea operativa a utilizatorilor de sisteme Voxtron si a cuprins doua zile de inspiratie, informatii, seminarii si ateliere de lucru.
In urma desemnarii premiilor Caviars, Contactcentres.be a ales compania Voxtron, ca fiind cea mai buna din categoria „Best use of Technology“. Acest premiu, destul de important pentru companiile din Belgia, vine odata cu aniversarea a 20 de ani de existenta pe piata a companiei Voxtron.


Producatorul german de telefonie IP Innovaphone, a primit in luna mai certificarea „IT Security made in Germany”, marca acordata de TeleTrusT, asociatia de securitate IT din Germania. Marca de calitate germana „IT security made in Germany” este o masura pentru a contracara pierderea increderii in sistemele de comunicatii bazate pe internet.
Innovaphone anunta ca din 24 iulie a.c. urmatoarele modele de telefoane, inclusiv accesoriile acestora, nu se vor mai fabrica: IP52 (50-00052-001), IP54 (50-00054-001), IP55 (50-00055-001), IP56 (50-00056-001), IP64 (50-00064-001), totul pentru o actualizare a portofoliului cu noile telefoane.


LANCOM Systems, cel mai mare producator german de solutii de retea pentru sectoarele comerciale si publice a lansat in luna mai, routerul VPN LANCOM 1781EW +, succesorul de inalta performanta LANCOM 1781EW. Acesta este echipat cu un modul wireless 450-Mbps LAN radio module ce transmite in banda de frecventa 2,4 - 5 GHz.
In luna iulie au fost lansate pe piata doua noi puncte de acces radio pentru Gigabit WLAN (Lancom L-1302acn dual wireless si 1310acn dual wireless), fiind bazate pe standardul IEEE 802.11ac WLAN.


Enterasys Networks, lider in crearea de retele de inalta performanta, a anuntat in luna mai un punct de acces Wi-Fi in aer liber. Aceasta evolutie, face din IdentiFi una din cele mai complete si scalabile solutii Wi-Fi, atat pentru interior, cat si pentru exterior. Deoarece utilizatorii au asteptari din ce in ce mai mari in ceea ce priveste amploarea si sfera de aplicare a conectivitatii mobile, retelele Wi-Fi trebuie sa evolueze pentru a aborda o capacitate cat mai mare, avand in vedere cresterea vizibila a utilizatorilor pe acest segment.


Dialogic Inc, cu noul slogan Network Fuel, a fost selectata in luna mai de PTGi International Carrier Services pentru a ii imbunatati platforma de comutare pachete, astfel incat sa elimine limitarile impuse de infrastructura de baza. Dialogic a anuntat ca in luna iunie a lansat o noua tehnologie Vidyo, care va revolutiona conferintele video. Tehnologiile disponibile sunt VidyoRoom SE (Software Edition) si Ultra HD (4K), VidyoRoom HD-230 si VidyoPanorama 600. Prin acestea se doreste ca si comunicatiile video sa fie bazate pe software.
Analistul senior Jim Hodges a prezentat un document informativ, care detaliaza urmatorul Diameter Signaling Controllers (DSC), cu descierea evolutiei pietei de la hardware la arhitecturi software.


Dassault Systemes, cu brandul 3DEXPERIENCE, liderul mondial in software de proiectare 3D, Digital 3D Mock Up si Product Lifecycle Management (PLM), a anuntat in luna mai deschiderea celei de-a 27-a editii a SIMULIA Community Conference (SCC), la Convention Center Rhode Island in Providence Rhode Island. SCC a evidentiat clientii care au folosit aplicatii de simulare realiste Dassault Systemes pentru a deschide noi orizonturi in afaceri.
Recent, platforma 3DEXPERIENCE a fost aleasa de catre Ion Beam Applications SA (IBA), bazata pe arhitectura V6, pentru a ajuta la dezvoltarea solutiilor de terapie pentru cancer. Ion Beam Applications SA (IBA) este producatorul de top pentru dispozitive medicale si pionier in terapia de fascicule de protoni folosite in tratarea cancerului.


Snom AG, lider in dezvoltarea de telefoane IP si solutii de comunicatii IP, a anuntat in luna mai un parteneriat cu designer-ul si producatorul de platforme de telefonie IP, Far South Networks. Parteneriatul dintre cele doua companii imbina PBX premium si tehnologia telefoanelor IP pentru a oferi o solutie completa de telefonie pentru intreprinderi.
Compania Snom a organizat in luna iunie, un seminar „Make Money from Selling Hosted Telephony” si un webinar pe tema „Evitarea riscurilor si maximizarea veniturilor”, demonstrand cum se implementeaza Hosted IP Telephony Services.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite