Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

IDC MarketScape, IBM, managed security services, studiu

07 August 2014



IBM a anuntat ca a fost numit lider in noua evaluare a IDC MarketScape: Worldwide Managed Security Services 2014 Vendor Assessment.
In raportul care a evaluat 11 companii furnizoare de managed security services la nivel mondial, analistii IDC au plasat IBM in categoria „lideri”, recunoscand compania pentru ”punctele sale forte in ceea ce priveste combaterea atacurilor cibernetice, analiza volumelor mari de date in cazul atacurilor, securitate cloud, servicii complementare si pentru portalul dedicat clientilor”.


„Companiile de astazi se confrunta cu un numar fara precedent de potentiale amenintari ceea ce a determinat factorii de decizie sa isi concentreze atentia pe serviciile de securitate”, a declarat Kris Lovejoy, General Manager, IBM Security Services.
IBM are in prezent mai mult de 10 centre situate in intreaga lume in care echipele de specialisti gestioneaza si monitorizeaza 15 miliarde de evenimente de securitate 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana pentru clienti din peste 130 de tari.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite