Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Orange lanseaza prima tableta in oferta Best Deal 4G

07 August 2014



Incepand din 4 august, clientii Orange pot achizitiona tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G disponibila exclusiv la Orange in Best Deal. In plus, prin oferta Buy-Back 4G clientii care aduc un smartphone vechi vor putea achizitiona tableta la pretul de 0 euro alaturi de un abonament Colibri Explore 25.


Tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 este compatibila cu tehnologia Orange 4G, care are acoperire de pana la 47% din populatia Romaniei si 75 % din populatia aflata in mediul urban. Cu un design subtire, ecran de 8 inchi si camera foto de 5 MP, tableta Samsung Galaxy Tab 3 8.0 4G are la baza sistemul de operare Android KitKat si un procesor Dual Core si 1,5GB RAM.


De curand, Orange a lansat Samsung Galaxy Tab 4 10.1, de asemenea compatibila 4G, urmand ca pe parcursul lunii august sa isi mareasca portofoliul de tablete 4G cu inca 3 modele noi: Samsung Galaxy Tab 4 7.0, Samsung Galaxy Tab S 8.4 si Samsung Galaxy Tab S 10.5. Clientii Orange care aleg sa isi achizitioneze un smartphone sau o tableta pot apela la un Orange Expert pentru transferarea continutului pe noul device, pentru instalarea aplicatiilor sau actualizarea software-ului.


De asemenea, clientii Orange pot contacta un Orange Expert ori de cate ori au nevoie de asistenta in privinta utilizarii tabletei sau smartphone-ului, online, in Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomanda clientilor sa opteze pentru o asigurare pentru tableta sau smartphone in primele 30 de zile de la achizitie pentru a-si proteja investitia de situatiile neprevazute.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite