Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Samsung lanseaza o gama de imprimante color bazate pe tehnologia NFC

07 August 2014



Samsung Electronics Co., Ltd. a anuntat lansarea unei noi serii de imprimante laser color cu functionalitate NFC (Near Field Communication) – care permit printarea documentelor tip A4 – alaturi de o noua gama de imprimante multifunctionale (MFP), dezvoltate in special pentru business-urile mici si medii din Europa si America de Nord.


Noua gama de imprimante, precum si cea de multifunctionale ProXpress C2620/2670, este echipata cu functii importante precum tehnologia NFC, platforma Samsung XOA-Web, tehnologia ReCP (Rendering Engine for Clean Page) si toner polimerizat – permitand utilizatorilor o imprimare mobila mai usoara, mai rapida (26 de pagini pe minut) si la o mai buna calitate.


„Avand la baza succesul primelor imprimante NFC lansate in 2013, seriile ProXpress C2620/2670, care ofera conectivitate NFC, tiparesc documente la o calitate superioara si imbunatatesc experienta de tiparire de pe dispozitivele mobile. Tehnologia de tiparire Samsung este imbunatatita constant pentru a ne pastra pozitia de inovatori in aceasta piata si pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale clientilor nostri”, a declarat David SW Song, Senior Vice President of Strategic Marketing and Sales,in cadrul Samsung Electronics Printing Solutions.


Prin intermediul tehnologiei NFC, utilizatorii pot conecta dispozitivele mobile la imprimante si pot incepe sa tipareasca doar printr-o simpla atingere. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata pentru a corespunde cerintelor tot mai mari ale utitilizatorilor care folosesc dispozitivele mobile personale si la serviciu. In plus, datorita tehnologiei NFC imprimarea se poate realiza si din Google CloudPrint prin intermediul unui proces mult mai usor de inregistrare a utilizatorului.
De asemenea, seriile ProXpress C2620/2679 au integrata si optiunea de afisare a erorilor, astfel incat administratorilor IT le va fi mai usor sa identifice si sa rezolve eventualele erori doar cu o simpla apropiere de ecranul de afisare al imprimantei, a unui smartphone. In mod croncret, imprimanta trimite smartphone-ului la care este conectata informatii referitoare la procesul de tiparire sub forma unor videoclipuri scurte – identificand cauza erorilor si oferind in acelasi timp instructiuni pentru rezolvarea acestora.


Platforma Samsung XOA Web este compatibila cu seriile C2620/2670 si permite instalarea de solutii de software dezvoltate independent, oferind posibilitatea de personalizare pentru orice nevoie de business. De exemplu, solutia Ringdale followMe permite utilizatorilor sa trimita documente catre imprimanta de pe laptop, mobil sau tableta, in acest fel orice imprimanta pornita le va recunoaste si le va permite accesul daca acestia s-au inregistrat in prealabil.


Seria ProXpress C2620/2670 consta in imprimanta laser color C2620DW si o multifunctionla laser color MFP C2670FW, ambele permitand printarea documentelor tip A4. Imprimanta multifunctionala laser color C2670FW permite tiparirea, scanarea, copierea documentelor si indeplineste si functii de tip fax. Ambele dispozitive tiparesc 26 de pagini color sau alb-negru pe minut.
Modelele ProXpress C2620/2670 sunt echipate cu procesor dual de 533 MHz care accelereaza prelucrarea documetelor. In plus, aceste modele pot tipari pe orice fel de hartie, indiferent de textura si marimea acesteia.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite