Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Project Management >> Stiri si comunicate

Teamnet anunta un parteneriat strategic cu PMI Romania Chapter

07 August 2014Grupul Teamnet anunta semnarea unui parteneriat strategic cu Project Management Institute (PMI) Romania Chapter pentru dezvoltarea competentelor de management de proiecte in Romania. Acest parteneriat este primul incheiat pe plan local de asociatia globala de top din domeniul managementului de proiect.


Prin acest parteneriat, Teamnet se implica activ in dezvoltarea resurselor specializate si a abilitatilor de project management pe plan local prin initiative importante, precum organizarea de seminarii de specialitate si sesiuni de training dedicate comunitatii de specialisti in project management din Romania, sustinerea de cursuri de management de proiect dedicate tinerilor sau participarea la evenimente de industrie.


Teamnet are o experienta de peste 10 ani in managementul de proiecte. Pana in prezent, compania a dezvoltat si finalizat cu succes peste 150 de proiecte, insumand o valoare de peste 150 de milioane de euro, si are in acest moment peste 60 de proiecte in desfasurare. Grupul dispune de o expertiza ampla si este un centru regional de project management care, prin echipa de peste 40 de specialisti, deserveste necesitatile clientilor in materie de servicii de management de proiecte atat in Romania, cat si pe plan international.


„Alaturi de Project Management Institute, o asociatie reper in domeniul managementului de proiect la nivel mondial, ne dorim sa sustinem activ dezvoltarea competentelor de project management in randul specialistilor IT din Romania si sa facilitam accesul companiilor la servicii de project management la cele mai inalte standarde de calitate. La Teamnet, printre principalele noastre atuuri in acest domeniu se regasesc relatia de parteneriat pe care o dezvoltam cu clientii nostri si dedicarea de a asigura reusita proiectelor noastre chiar si dupa finalizarea acestora”, a declarat Bogdan Padiu, CEO Teamnet Group.


Principalele arii de expertiza Teamnet in acest domeniu sunt management de proiect pentru implementarea de sisteme IT integrate, management de proiect pentru proiecte cu finantare europeana, management de proiecte de cercetare si dezvoltare. Prin serviciile oferite, compania se adreseaza in principal clientilor care activeaza in industriile servicii publice si Guvernare, siguranta publica, sanatate si transport.


„Managementul proiectelor a devenit un factor critic pentru a obtine rezultatele dorite in (aproape) orice domeniu. Project Management Institute Romania Chapter are, prin urmare, o misiune extrem de importanta in a se asigura ca toata aceasta extindere, chiar transformare, este una organica, structurata si, mai ales, sustenabila. Mai mult, noi, cu ajutorul comunitatii de specialisti in managementul proiectelor, trebuie sa sustinem decisiv aceasta transformare prin evenimente dedicate schimbului de experienta, parteneriate strategice cu universitati si companii mari care promoveaza cu succes servicii profesioniste de managementul proiectelor. Tocmai de aceea, parteneriatul cu Teamnet, o companie cu experienta in domeniu si cu multe proiecte finalizate cu succes, reprezinta un pas extrem de important in aceasta directie, contribuind la sustenabilitatea intregului demers”, Catalin-Teodor Dogaru, Presedinte Board Project Management Institute Romania Chapter.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite