Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

SEETEST 2014 are loc in septembrie la Bucuresti

07 August 2014Pe 25 si 26 septembrie, Hotel Crowne Plaza gazduieste cea de a treia editie a conferintei de testare de software din Europa de Sud-Est (SEETEST 2014), organizata de South East European Testing Board in colaborare cu Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii (ANIS) si Quality House. Biletele early bird sunt disponibile pana la data de 31 august si pot fi achizitionate online la http://seetest.org/index.php?page=registration.


SEETEST 2014 este singura conferinta din Europa de Sud-Est despre testarea si managementul calitatii software-ului. In prima zi a evenimentului, participantii vor avea ocazia sa vada tutoriale sustinute de experti recunoscuti din industrie, care vor aborda subiecte precum principiile testarii agile, excelenta centrelor de testare, abilitati soft pentru testeri, TMMi, incarcare & performanta, sau principiile de baza ale testarii de aplicatii mobile.


Cea de a doua zi a evenimentului este dedicata discursurilor sustinute de executivi de top din industria internationala de testare de software. Tot in aceasta zi vor avea loc prezentari ale lucrarilor membrilor comunitatii inginerilor de calitate.


Pe toata durata conferintei va fi organizata o expozitie care va oferi companiilor internationale din domeniul calitatii software-ului sansa de a-si prezenta instrumentele folosite si serviciile in fata audientei. Mai mult, un examen ISTQB Certified Tester Foundation va avea loc in timpul evenimentului si va fi oferit de South East European Testing Board.


Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul SEETEST 2014 se numara testarea de software, tehnici si design al testarii, managementul proceselor de testare, testarea bazata pe risc, imbunatatirea proceselor de testare, performanta testarii, testare agile, testare in securitate, testare mobile sau automatizarea testarii.


Aceste subiecte vor fi aduse in discutie de lideri consacrati din industrie. Printre invitatii care au confirmat prezenta la SEETEST 2014 se numara Rex Black (software engineer, antreprenor si autor in domeniul testarii software, USA), Erik van Veenendaal (expert in testare recunoscut la nivel international, Olanda), Graham Bath (autor, Germania), Geoff Thompson (senior test management consultant, Marea Britanie), Yaron Tsubery (Director QA & Testing Manager Comverse, Israel) sau Vipul Kocher (Presedinte al Indian Testing Board si Co-Presedinte al PT PureTesting, India).


Cele doua editii anterioare ale conferintei de testare de Software din Europa de Sud-Est (SEETEST) au avut loc in Sofia, Bulgaria, in 2008 si 2009 si au reunit peste 250 de vizitatori. SEETEST 2014 va aduce impreuna aproximativ 300 de participanti care vor avea sansa de a vedea 6 tutoriale de o jumatate de zi organizate in 3 sesiuni paralele si 14 prezentari.


Pretul unui bilet la conferinta este de 350 EUR si include intrarea la toate sesiunile conferintei, tutoriale, prezentari si expozitie, documentele suport, mesele de pranz si pauzele de cafea, precum si intrarea la evenimentul social care va fi organizat pe data de 25 septembrie. Diferite variante de bilete sunt disponibile la preturi mai mici pentru cei care doresc sa participe doar la anumite parti ale SEETEST 2014. Mai multe informatii despre bilete si preturile acestora sunt disponibile online la http://seetest.org/index.php?page=visitors


Biletele early bird ofera o reducere de 20% fata de pretul integral si sunt disponibile pana la data de 31 august. Grupurile de peste 5 persoane, membrii organizatiilor partenere, studentii si partenerii ISTQB beneficiaza de o reducere de 10% disponibila dupa incheierea perioadei early bird. Biletele la SEETEST 2014 sunt disponibile online la http://seetest.org/index.php?page=registration.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite