Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Omnilogic semneaza un parteneriat cu Alcatel-Lucent

27 August 2014



Omnilogic a anuntat semnarea unui parteneriat de afaceri cu Alcatel-Lucent, principalul furnizor de solutii de telecomunicatii la cheie din Romania.


„Suntem incantati sa lucram cu Alcatel-Lucent si sa implementam modalitatea lor mai buna de a construi, opera si consuma retele cloud. Portofoliul lor de Nuage Networks ofera Software Defined Networking (SDN), lucru care dezvaluie adevarata putere a cloud-ului. Tehnologia Nuage Network SDN instalata in Datacenterul Omnilogic ne va permite sa atingem nivele de performanta si cerinte de conformitate pentru virtualizarea infrastructurii clientilor nostri. Totodata acest lucru ne va permite sa oferim impreuna cu Alcatel-Lucent servicii de cloud atractive si inovatoare, care sunt esentiale pentru satisfacerea nevoilor si cerintelor clientilor nostri de tip enterprise si telecom (...). Suntem gata sa alegem SDN, cea mai mare schimbare in industrie din 1990 pana in prezent”, a declarat Gabriel Marin, Director General Omnilogic.


Alcatel-Lucent este prezenta in Romania inca din 1991, si de atunci a investit constant in centrul de excelenta din Timisoara unde activeaza in prezent peste 1.400 de angajati specializati in solutii de comunicatii si dezvoltare de software - Wireless/4G/LTE, IP si solutii Cloud, precum si Managed services.


„Echipa de parteneri a companiei Alcatel-Lucent la nivel global este o parte importanta a eforturilor noastre comerciale – principalul canal de abordare a clientilor non-telecom. Spre deosebire de multe din programele de parteneriat, programul propus de Alcatel-Lucent se axeaza pe calitatea colaborarilor pe termen lung mai degraba decat pe o abordare punctuala, per proiect. Imi face placere ca Omnilogic face parte acum din echipa noastra globala de parteneri pentru portofoliul nostru specializat de IP si cloud. Consider ca Omnilogic este un adevarat partener pentru noi in Romania si impreuna putem oferi solutii profitabile care vor aduce un plus de valoare segmentelor de piata in crestere”, a declarat Eugen Serbanescu, Director General Alcatel-Lucent Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite