Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Studiu Gartner: Xerox este lider pe piata externalizarii proceselor de business din finante si contabilitate în 2014

03 Septembrie 2014



Xerox a fost si anul acesta pozitionat de firma de cercetare Gartner, Inc. in cadranul de lideri pentru externalizarea proceselor din finante si contabilitate la nivel global - 2014 Magic Quadrant for Finance and Accounting (F&A) Business Process Outsourcing (BPO).
Liderii din cadran au o intelegere superioara a pietei, o baza globala de clienti, o retea extinsa de centre de livrare la nivel mondial, cu o buna distributie si cu livrari (servicii) in multiple limbi straine. De asemenea, acestia asigura servicii moderne de finante si contabilitate, au oferte de vanzari inovatoare, bine marketate si comunicate, potrivit raportului.
"Intelegem provocarile cu care se confrunta profesionistii din domeniul financiar si cel al achizitiilor", a declarat Mark Brennan, Presedinte Xerox Finance, Accounting and Procurement Services. "Datorita experientei vaste pe care o detinem in sectorul bancar, sanatate, productie si educatie, ne ajutam clientii sa simplifice procesele de business si sa-si atenueze riscurile prin serviciile noastre financiare flexibile. In prezent, suntem in plin proces de dezvoltare a unor oferte speciale pentru a intra pe noi segmente industriale si pentru a satisface nevoile bazei noastre de clienti, aflata in continua crestere."
Xerox administreaza activitatile de baza ale proceselor de finante, contabilitate si achizitii pentru peste 190 de clienti. Cu peste 7.000 de specialisti in finante si contabilitate, care asista clienţti din 19 centre BPO in intreaga lumea, Xerox proceseaza, în fiecare an, 180.000 de reconcilieri, facturi si state de plata, in valoare de 421 de miliarde de dolari, pentru cei peste 500.000 de angajati ai clientilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite