Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Agroliv implementează Soft1 ERP

03 Septembrie 2014



Agroliv, furnizor de materiale de construcții și piese auto din județul Cluj, a ales soluția software de business Soft1 ERP, dezvoltată de SoftOne, în vederea dinamizării activității și îmbunătățirii randamentului companiei.
Agroliv gestionează în prezent un portofoliu de aproximativ 40.000 de produse din zona materialelor de construcţii, dispozitivelor de lucru profesionale, dar şi a pieselor auto. Compania își desfăşoară activitatea prin intermediul a trei depozite de tip cash&carry, situate în Turda, Marghita şi Luduş.
Soluția Soft1 ERP va fi implementată de către ERP Concept Solutions, partener autorizat SoftOne, în toate cele trei depozite ale Agroliv, în varianta “on-premise” (la sediul clientului, pe propriile servere). ERP Concept Solutions își va folosi vasta experiență în implementarea de proiecte Soft1 în diverse companii si industrii și va asigura astfel configurarea și personalizarea platformei Soft1.
Un sistem ERP automatizează procesele de business și le organizează într-un format util, standardizat și comun pentru întreaga organizație. Celor trei depozite Agroliv le va fi, astfel, mult mai ușor să comunice și să își centralizeze activitatea. Implementarea Soft1 ERP prin intermediul partenerului nostru autorizat, ERP Concept Solutions, va oferi companiei suportul adecvat în eficientizarea activității. În același timp, vom reduce timpul de implementare la jumătate”, a declarat Liviu Buligan, Director Executiv SoftOne România.
Agroliv va trece la utilizarea exclusivă a soluției Soft1 ERP pentru o gestionare mai eficientă a activității și pentru generarea unui randament al investiției (ROI) rapid. Folosind Soft1 ERP, Agroliv va minimiza timpul de lucru, costurile operaționale, precum și cheltuielile administrative.
Soluția Soft1 ERP va reuși în scurt timp să determine îmbunătățirea serviciilor oferite clienților, reducerea inventarului, un control mai eficient al comenzilor și va genera rapoarte BI, folosind platforma QlikView, integrată în Soft1 ERP, care oferă acces la toate sursele de date din companie.
În urma unei analize atente, care s-a desfășurat pe parcursul mai multor luni de zile, am hotărât să implementăm soluția integrată Soft1 ERP, întrucât reunește cel mai bine toate cerințele noastre de gestionare a tuturor resurselor de care dispunem. În acest proces decizional, am avut în vedere mai multe soluții ERP concurente, ofertate atât de furnizori din Cluj-Napoca, cât și din București. Prin urmare, am ales Soft1 ERP, soluția care oferă cele mai bune răspunsuri la necesitățile noastre operaționale și de dezvoltare, dar și garanții în ceea ce privește suportul și mentenanța soluției postimplementare", a declarat Liviu Nicoară, Administrator, Agroliv.
Soft1 ERP contribuie semfinicativ la optimizarea proceselor operaționale, creșterea eficienței prin centralizarea informațiilor și îmbunătățirea productivității companiei. În plus, utilizatorii au acces oricând la datele de interes în anumite momente cheie, având posibilitatea de a adapta rapoartele pentru afișare, export și tipărire în formatul dorit.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite