Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

ELKOTech anunta extinderea liniei de produse profesionale A/V ATEN

05 Septembrie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea celor mai noi produse profesionale A/V HDBaseT cu suport pentru aplicatii video 4K Ultra High Definition, de la ATEN.


Linia de produse profesionale A/V se extinde cu trei noi solutii bazate pe tehnologia HDBaseT: un splitter 4/8 porturi HDMI Over Single Cat 5 (VS1814T si VS1818T), un extender HDMI HDBaseT cu USB (VE813) si un extender DVI KVM (CE610). Tehnologia HDBaseT este ideala pentru instalatiile A/V profesionale si ofera o solutie simpla si eficienta in privinta costurilor de a transmite semnale 4K Ultra HD pe distante de pana la 100 de metri. Permite ca un singur cablu LAN sa inlocuiasca mai multe cabluri si mai multi conectori intr-un mediu de business sau home entertainment.


Prin lansarea noilor solutii bazate pe tehnologia HDBaseT, ATEN ofera posibilitatea de a distribui continutul video pentru o gama larga de aplicatii 4K Ultra HD. Linia de produse HDBaseT integreaza rezolutie 4K, conectivitate Ethernet, control RS-232, conexiune single Cat 5, extensie pe 100 metri si design fara interferente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite