Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Managed Services >> Stiri si comunicate

Atos, nominalizat lider in Europa in domeniul solutiilor Workplace as a Service

05 Septembrie 2014Atos, furnizor international de servicii IT, a fost recent pozitionat, pentru al doilea an consecutiv, in careul liderilor din Europa in raportul „Magic Quadrant for End User Outsourcing Services, Europe 2014”, realizat de compania americana de consultanta Gartner.

„Intregul grup este onorat de pozitionarea in careul liderilor din domeniul solutiilor Workplace as a Service si suntem mandri ca echipa Atos Romania a contribuit la aceasta realizare, prin livrarea cu succes de solutii pentru workplace catre clientii din intreaga lume”, a declarat Catalina Dodu (foto), Country Manager Atos Romania.
„Suntem incantati de faptul ca Atos a fost pozitionat din nou in careul liderilor din domeniul End User Outsourcing Services. Aceasta este o dovada a atentiei continue pe care o acordam inovarii si a capacitatii noastre de a livra solutii si servicii de inalta calitate. Solutiile noastre Workplace as a Service le ofera clientilor posibilitatea de a se concentra pe rezolvarea provocarilor de business printr-o gama larga de solutii, dezvoltate pentru a oferi fiecarui client cea mai buna experienta, prin adoptarea celor mai noi modele de livrare si celor mai noi tehnologii – asigurandu-se ca fiecare individ beneficiaza de instrumentele potrivite la momentul potrivit astfel incat sa isi exercite rolul intr-un mod optim”, a declarat Eric Grall, Vice Presedinte Executiv in cadrul diviziei de Managed Services Atos.


In primele sase luni din acest an, veniturile realizate de divizia Managed Services a Atos, incluzand divizia Business Process Outsourcing, au ajuns la 2,13 miliarde de euro, reprezentand 51% din veniturile la nivel de grup. Datorita unei dinamici pozitive in sectorul public, divizia de Managed Services a companiei a crescut cu 3,7% in Marea Britanie, in urma contractelor cu Ministerul Sanatatii si compania NS&I (National Savings and Investments), iar in America de Nord, departamentul de Managed Services a crescut cu 2%, datorita cresterii numarului de contracte din sectorul public si domeniul media. Aceasta linie de servicii a inregistrat o crestere si in zone precum Iberia, Orientul Mijlociu si India. In Europa Centrala si de Est, noile contracte de Managed Services au inceput sa genereze venituri in Elvetia, Italia, Polonia si Croatia.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite